Ladataan...

 

Välillä minussa asusteleva antimaterialistinen hippi suksii kuuseen siksi aikaa, kun sisäinen lapseni saapuu paikalle. Osa minusta ei nimittäin ole vieläkään päässyt yli My Little Ponyista, pinkeistä huulipunista ja kimaltelevista korkokengistä. Siksi yöpöydälläni on vieläkin paras ystäväni Rainbow Dash ja kirppikseltä löydetty peltinen Halinallet-eväsboksi, jota käytän korurasiana. 

Minä saatan luovuttaa glitter-korkkareiden edessä, jos ne ensin luovuttavat pois osan hinnastaan. Saatan myös värjätä farkkushortsini sateenkaaren väriseksi ja tukkani jälleen purkkapinkiksi. Tahdon olla mauton, kuunnella Barbie Girliä toistolla ja katsoa Cluelessia tukka paplareilla ja kynnet erivärisiksi lakattuina. 

Sitten leikin, etten ole koskaan kuullutkaan ympäristön saastuttamisesta, väriaineiden haitallisuudesta, kankaiden sisältämistä myrkyllisistä kemikaaleista ja paskoista työoloista. Sanokaa mitä sanotte, mutta siitä tulee todella hyvä leikki.

kuvat sieltä täältä / kengät Deena & Ozzy / pupuvalaisin Urban A.

Ladataan...

 

Reilu kuukausi sitten löysin jotain aivan mahtavaa - nimittäin nettiradion nimeltä 8tracks. Joillekin radio saattaa olla jo vanha tuttu, mutta pakko hehkuttaa sitä täälläkin. 8tracks on pelastus kaikille meille, jotka näkevät painajaisia Jonathan from Spotifysta

8tracksissa jokainen voi tehdä omia mieleisiään soittolistoja tai kuunnella toisten (olen laiskiainen ja kuulun jälkimmäiseen). Parasta siinä on, ettei mainoksia kuulu, se on ilmainen ja soittolistojen skaala on pitkä. 

Itse suosittelen kuuntelemaan tätä ja tätä, jos tykkää Angus & Julia Stonen kaltaisista rauhallisista melodioista ja suloisista kipaleista. Toimivat muuten loistavana nukutusmusiikkina, jos yöllä heräävä levoton mieli on tuttu kaveri. Suosittelen myös kynttiläillallisten ja myöhäisten aamiaishetkien taustamusiikiksi.

Ladataan...

Nyt löysin ne vihdoinkin. Vanhat kunnon villapöksyt (tai villapökiä muistuttavat - materiaalista ei vielä tarkkaa tietoa), joiden poromiesten suosima kuvio sulatti sydämeni. 

Tänä talvena minusta tulee nimittäin villahoususankari, tai oikeastaan villalumiukko. Kuvittelen jo mielessäni jouluaattoa, sitä, kuinka pukeudun villavaatteisiin varpaista päähän asti ja pienen ulkoilun jälkeen lepään kotisohvalla posket punaisina luonnonvalkoisessa villapaidassani, jalassa paksut villasukat ja -leggingsit, ja siemailen terästettyä glögiä ja kuuntelen Seth Cohenin joulualbumia

Kyllä, nuo pöksyt herättivät joulumieleni liian aikaisin. Tekee mieli leipoa pipareita, toivottaa hyvän viikonlopun sijasta hyviä jouluja, antaa opettajalle konvehtirasia ja aloittaa aikaistettu, hidas ja nautinnollinen joululoma. Villapökät jalassa tietenkin. 

leggingsit Fair Isle / Urban A.

Pages