Storytel, edullinen vaihtoehto kirjojen lukemiseen tai kuuntelemiseen

Millä tavalla pystyisi lukemaan edullisesti jos ei pysty hankkimaan omia kirjoja. Olen ollut Storytellin asiakas noin puoli vuotta, mutta katsoin sen väärästä kulmasta hinnan takia. Pienelle budjetille on kallista 16e kuukaudessa, mutta miettii oikein kunnolla. Mikä olisi oikeasti edullista. Yksi kirja maksaa kirjakaupassa yli 20e ja luet varmaan sitä yhden kerran. Mikä olisi egolokisempaa. Omistaa paljon kirjoja ja taistella omien säilytyksien kanssa vai maksaa pienen summan jostan sovelluksesta missä on äänikirjoja sekä ekirjoja. Itse halusin ensin omistaa kirjoja ja en koskaan hokannut et ei tarvitsi omistaa. Jos haluaa säästää tästä asiasta niin tää sovellus on hyvä.

Storytellissä ei ole sitoumispakkoa ja voi siis koska vaan erota. Myös on tullut uutuuksia eri tileistä eli on tullut perhe tili jossa voi kadella tai kolmella eri laitteella kuunnella. Myös voi sovelluksen kautta tehdä lapsille omanlaisensa soveluksena joka myös suojaa lapselta monenlaisia asioita. Myös Storytellissä on paljon uutuus kirjoja ja koko ajan tulee lisää. Myös on eri kielillä ja on kielikurseja jotka on hyviä.

Mitä eroa Bookbetillä ja Storytellillä on? Molemmat on melko samanlaisia sovelluksia, mutta Storytell on tehnyt oman lukulaitteensa jolla voi lukea Storytellin sovelluksen avulla kirjoja, myös kohta voi kuunnella äänikirjoja. Siihen lukulaitteeseen ei voi asentaa muita kirjoja ja se on yksi miinus, mutta jos ei halua ostaa itselle mitään ekirjoja ja haluaa päästä halvemmalla. Myös tää sopii opiskelijalla. Ainoa mitä odottaisin,että Storytelli tekisi hopea, kulta tai pronssi tasoja tilaukselle. Esim mitä nextoryllyllä on, mutta nextoryllä ei ole vielä niin paljon kirjoja mitä esimerkiksi Storytelillä on.

Lapsille on aika paljon kirjoja äänirkijoina ja ekirjoina. Minulla on dysfasia ja huomaa jos luen vaikka iltasatua lapselle niin se vaan nauraa kun ei saa mun sanoista selvyyttä. Nyt olemme tehneet samanlailla kuin päiväkodissa. Laitetaan JBL kaijuttimesta sopivammalla äänellä äänikirjan iltasadun ja lapsi tykkää siitä. Eli tää on suuri helpotus minulle jos lukeminen on vaikeaa. Kyse ei ole siis laiskuudesta. Haluan,että lapsi oppiii puhumaan oikeanlailla iltasatujen kautta.
 
Myös Storytellista löytyy lukion psykologia kirjoja ja historia kirjoja joka on aivan ehdoton minun lukiolleni. Muutenkin rakastan kuunnella psykologia kirjoja ja oppia niistä jo etukäteen. Toivoisin,että tulisi lisääkin oppikirjoja mukaan. Myös se on muutenkin auttanut minua lukiossa, koska kirjallisuuden tehtävät koskee kirjoja joista pitää analysoida tai muutakin kirjoittaa. 
Storytel tarjoaa kaikille lukijoille 30 päivää kokeilujakson, jos tykkää niin sitä voi jatkaa normaalilla tai perhe tilauksena. Nyt perhe ja yhden hengen tilaus maksaa vain yht 16,95 maaliskuuhun saakka.
http://storytel.com/fi/fi/luekutenhaluat/?ref=Saara+Kestilinna&campaign=Im

 
 


podacast on uutuus Storytellissä ja niitä on kiva kuunella. Toivon,että niitä tulisi vielä lisää muiltakin tekijöiltä.

 Sovellus on yksinkertainen ja nopea oppimaan jos ei ole koskaan tutustunut tai tiedä ollenkaan sovelluksesta. Storytelillä on appi Androidille ja Iosille. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentoi