Ladataan...
Inked princess

Näin ne visiot vaan lähtee valloilleen alkuperäisistä suunnitelmista viis. Makkarin original plan oli se, että mennään täysin mustavalkoisella linjalla, jossa on kultaa yksityiskohdissa. Noh, jostain syystä valkoiset seinät näyttävät kuitenkin tylsiltä vaikka muuten olenkin valintoihini tyytyväinen. Kaunis vaalea vedensininen seinä olohuoneessa, joka sijaitsee makkaria vastapäätä, antoi mulle uuden vision. Mitä jos makkariin laitettaisiin samaa sävyä vaan tummempana. Onhan sisustusmarkkinat olleet täynnä kuvia erilaisten tummien vihreiden ja sinisten yhdistelmästä kultaisiin yksityiskohtiin. Oon niitä itseassa jo pidemmän aikaa ihaillut, en vaan ole kuvitellut sellaista värimaailmaa meille. Mutta miksi ei. Voihan sen aina maalata neutraalimmaksi jos sitten siltä tuntuu. 

Okei päätös on tehty - tämmöinen seinä on saatava. Kuinka täydellinen siitä tuleekaan tikatun mustan sängynpäädyn, kullan ja viherkasvien kanssa.

Löytyykö vinkkejä miten saada miehelle myytyä tämä idea yhtä hyvin kuin myin sen itselleni? ;)

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Ladataan...
Inked princess

1. Mun vyötärö ei ole sopusuhtainen. Se on kapeampi toisesta kyljestä. Harvoin kukaan edes huomaa jos en siitä itse huomauta. Kuitenkin joskus joku on kysynyt, että puuttuuko multa kylkiluita toiselta puolelta. Ei puutu, ainakaan tietääkseni. 

2. Syön ainakin pari kertaa kuukaudessa maksalaatikkoa. Sitä kaikkien inhokkia. Saarioisten valmis ilman rusinoita on paras. Ja sekaan pitää laittaa kylmiä kurkun (vihannes) palasia. Monen mielestä tämä on outoa. Musta se on outoa jos joku syö maksalaatikkoa jouluna.

3. En omista korkokenkiä. En pidä niistä. Oon niin pitkä (169cm), että tunnen olevani jättiläinen korkokengillä. It's just in my head - I know. Mutta en myöskään osaa kävellä niillä. Joten ei.

4. Tykkään koirista enemmän kun ihmisistä. Ei lisättävää.

5. En ymmärrä halaamista. Voin ja halaankin lähimmäisiä ja ystäviä, mutta yleensä jos saisin aina valita niin mielummin en. En myöskään tykkää kätellä. Tää on joku personal space juttu. Parin viinilasin jälkeen halaaminen on kuitenkin jo ihan fine, heh.

6. Multa on nuorempana vedetty hammaslääkärissä vahingossa yksi rautahammas. Ne luulivat, että se oli maitohammas eikä auttanut vaikka pikku-Paula yritti kertoa, että se on jo pysyvä. No se puuttuva hammas näkyy vaan jos hymyilen oikein kunnolla, joten en ole sitä koskaan lähtenyt korjauttamaan.

7. Mulla on teininä ollut venytyskoru korvassa. Kammoan niitä nykyään ja mua suunnattomasti ärsyttääkin se, ettei oma korvani ole mennyt kokonaan umpeen vaan siitä näkee vieläkin läpi. Onneksi se ei sentään roiku. 

8. Mulla on ihan surkea tasapaino. Tätä saa todistaa kaikki jotka näkevät mun kävelevän talvisin vähänkään liukkaalla maalla. Voisin väittää, että kaadun vähintään kerran viikossa talvisin. Eikä ole kengistä kiinni :'D

9. Mulla on kotona aina about kaikki valot päällä jos on pimeetä ja oon yksin. Muuten alkaa kummittelemaan.

10. Tykkään jonottaa. Siis ruokakaupassa esim. duunin jälkeen. Kaikilla on aina jonossa hirveä hösis mutta musta on ihanaa kun saa hetkeksi pysähtyä ja olla vaan muuten niin hektisessä elämässä. Meiän taloudessa tää ei vaan aina mee ihan yks yhteen koska mies taas kärkkyy aukeavaa kassaa ja ampaisee sellaiselle heti ensimmäisenä, jos on mahdollisuus säästää edes sekunti kauppareissun kestossa. En tajua.

Ladataan...
Inked princess

Nyt kun kesä on jo mennyt (tai vasta menossa keleistä päätellen) ja siirrytään taas pimeämpään aikaan, niin meidän taloudessa vaihtuu aamupalat mahdollisimman yksinkertaisiin tuotoksiin. Kun aamulla on säkkipimeetä, ei aikaisin nouseminen enää huvita ja nopeatempoiset aamut vaativat vikkelän aamupalan. Ja tähän yksinkertaisesti parhaaksi todettu on smoothie. Listaan alle muutaman mun tämän hetken suosikin. Nämähän voi kaikki toteuttaa joko protskulisällä tai ilman!

Kuningatarsmuutti - 2 tai 3 annosta

2,5 dl appelsiinimehua, 1,5 dl vanilja proteiinijauhetta, 1 banaani ja kourallinen pakastettuja marjoja (mansikka, vadelma, mustikka)

Hedelmäinensmuutti - 2 tai 3 annosta

2,5 dl ananasmehua, 1,5 dl vanilja proteiinijauhetta, 1 banaani, 1 omena ja kourallinen pakastettua mangoa

Vihersmuutti - 2 tai 3 annosta

2,5 dl omenamehua, 1,5 dl vanilja proteiinijauhetta, 1 pakastettu banaani, 1 avokado ja muutama lehtikaalin lehti

Jokaisen smoothien kohdalla laita aineksen blenderiin ja surauta kunnolla tasaiseksi. Tarjoile kylmänä! 

Protskujauhe saa näistä smoothieista ihanan täyteläisiä ja ruokaisia pika-aamupaloja. Jos haluat jättää protskun pois voit lisätä tilalle 1 dl turkkilaista jogurttia. 

Ihanaa ja toivon mukaan aurinkoista viikkoa kaikille! 

 

 

Ladataan...

Pages