Ladataan...
Inked princess

Oishan se pitänyt arvata. Heti kun auto tuotiin korjaamolta, niin tämän naikkosen työmatkapyöräilyt tyssähti siihen. Olisinko kerran tai kaksi mennyt pyörällä sen jälkeen kun oli taas mahdollisuus mennä autolla. Muita tekosyitä tämän loppumiselle on mm. kylmyys (koska ei voi pukea enemmän päälle), vähän flunssa (koko syksyn ja talven on vähän flunssa), pimeys (pyörässä on valo) ja uupumus (aina). 

Safe to say, kaikki muukin urheilu on jäänyt tässä sivussa. Ensin ahdisti ja sitten mies joutui urheilukieltoon - mikä loistava syy olla itsekin urheilematta. Oikein ketuttaa, että miten sitä on niin lusmu ettei vaan saa itsestään sitä irti, että pysyisi siinä rytmissä urheilun kanssa. Ei se oikeasti vaadi kun sen puolituntia päivässä, että saa jotain tehtyä. Ja vaikka kuinka pitkää päivää painaa duunissa, niin kyllä se puoli tuntia löytyy aina aikaa puhelimelle tai telkkarille.

Nyt olenkin päättänyt ottaa itseäni miljoonannen kerran niskasta kiinni ja aloittaa laiskiaisen urheiluhaasteen. Ideana olisi se, että vähintään 4 kertaa viikossa tulisi urheiltua jossain muodossa. Jos tämä nyt kuulostaa ihan arkiselta jollekin, niin hyvä sinulle. Mulle tämä on saavutus. Työmatkan pyöräilyllä voi kuittaa yhden päivän. Samaa vastaa 30min lihaskunto tai 1h reipas kävely koiran kanssa. Tilanteen mukaan, ilman sen suurempia paineita. Aion pitää tästä treenipäiväkirjaa ja jakaa sitä teille aina pienissä pätkissä. Jos jouluun asti mentäisiin näillä, niin ehkä se treenikärpänen sitten oikeasti puraisisi? Katsotaan. Tänään aloitan pyöräilyllä!

Aurinkoista viikkoa!

Ladataan...

Ladataan...
Inked princess

Voisin aloittaa kertomalla sen, että suunnitelmani tiivistyneestä postaustahdista ovat, kuten huomaatte, jääneet toteuttamatta. Siitä yksinkertaisesta syystä, että on niin pirusti töitä. Oon aikaisemminkin höpöttänyt täällä siitä kuinka inhoan mun liikkeen lattiaa ja nyt oon vihdoin päättänyt tehdä sen, ehkä joidenkin mielestä turhan mutta minulle tärkeän sijoituksen ja uusia lattiat. Ja tähänhän saa upotettua ihan muikean summan. Sen takia oon ottanut vähän vielä extra-hommia ja ikävien sattumuksien takia jouduin olemaan muutamia päiviä töistä poissa. Mikä tietysti aiheuttaa sen, että kaikki sovitut hommat kerääntyvät yhdelle ja samalle viikolle. Ja voin kertoa, että vaikka en fyysistä työtä tee, niin kyllä tää meikäläisenkin homma ottaa osansa kun 12h päivää painaa. Ei ihan hirveästi ole inspiraatiota bloggailla :'D Mutta nyt pikkuhiljaa pitäisi tilanteen rauhoittua ja päästään taas blogin pariin!

Yksi asia mikä aina piristää mua kaiken stressin ja kiireen keskellä, on pienet hemmotteluhetket. Tulee heti freshimpi olo kun on kynnet laitettu ja tyvikasvu värjätty piiloon. Tällä viikolla päätin ottaa asiakseni hoitaa omat kintut kuntoon. Helposti kun villasukkakausi alkaa, unohtuu jalkojen hoito. Varpaiden kynsilakoista on enää hippunen jäljellä ja kuivat kantapäät tuntuvat ikäviltä lakanoita vasten. Jalat väsyvät ja turpoavat helpommin pienemmänkin kävelyn jälkeen jos iho on kuiva eikä jousta. Mutta onneksi tähän on simppeli ratkaisu, ei muuta kun jalat kylpyyn ja kuorintahanskat käteen!

Kun jalat ovat lilluneet vedessä hetken aikaa kuorin ne käyttämällä kuorintahanskoja ja kuorintavoidetta. Jos kantapäihin jää kuivuutta, käytän vielä raspia. Kun jalkakylpy on kylmentynyt, nostan jalat pois astiasta, huuhtelen ne viileällä vedellä ja lisään koipiin reilun kerroksen jalkavoidetta. Kun voide on imeytynyt, laitan vielä uudet lakat kynsiin ja kyllä taas kelpaa tepastella. 

Ihanaa viikonloppua kaikille! 

Ps. Kuppi kuumaa glögiä ja muutama kynttilä tuomaan tunnelmaa kruunaavat jalkakylvyn. 

Ladataan...
Inked princess

Mulla on pidemmän aikaa ollut suunnitelmissa järjestellä vaate/meikkihuone uuteen uskoon. Tykkään tästä tilasta uudessa kodissani tosi paljon, koska nyt kaiken maailman meikkiputelit ja kynsitarvikkeet eivät enää ole säilytyksessä pitkin kämppää vaan sopivasti samassa paikassa. Myös kuteet mahtuvat hyvin säilöön ja ylimääräistäkin tilaa on ainakin vielä. Siirrän silti aina kauden mukaan tiettyjä vaatteita esille ja toiset pakkaan laatikoihin ylähyllyille. Luonnollisesti nyt oli aika luopua kesähepeneistä ja siirtää tilalle hupparit ja villapaidat. Rakastan järjestellä asioita ja mikään ei ole mukavampaan kuin pakkailla vaatteita nätisti laatikoihin. 

Mitä meikkeihin ja kynsituotteisiin tulee, niin tämä tilahan räjähtää about joka kerta kun meikkaan jotain muuta kuin arkea varten. Mutta helpottaakseni siistinä pysymistä ostin Jyskistä yhteen sopivat säilytyslokerikot meikeille. Siirsin pöytätasolta pois kaikki muut paitsi arkituotteet Ikean kärryille jotka ostin tuomaan lisää säilytystilaa. Kärryt toimivat tilassa hyvin, koska niitä voi pyörien ansiosta siirtää aina tarvittaessa esille tai sivuun. 

Vielä olen pähkäillyt pitäisikö maalata täällä tuo isoin seinä oikein heleällä vaaleanpunaisella. Ihan vaan koska mä voisin. Vetäistä meikkihuone oikein barbiksi. Myös kuvissa näkyvä taulu on vielä ripustamatta. Tällä osastolla alkaa muuten olemaan kaikki aika valmista, vihdoin.

| Läpinäkyvät meikkitelineet - Jysk | Kärryt pyörillä & Iso meikkipeili - Ikea | Julisteet - Desenio |

Ladataan...

Pages