Huda Beauty testauksessa

Inked princess

Tilasin jonkun aikaa sitten muutamia tuotteita Huda Beauty nimiseltä merkiltä. Te jotka seuraatte mitään kosmetiikkaan liittyviä some-kanavia oottekin jo varmasti törmänneet tähän brändiin. Kyseessä on siis meikkitaiteilija Huda Kattanin perustama meikkisarja, johon sisältyy kaikkea huulituotteista luomiväripaletteihin. Varmaan eniten huomiota kerännyt tuote on kuitenkin sarjan Faux Filter meikkivoide. 

Tilasin itselleni Desert Dusk nimisen luomiväripaletin ja Faux Filter meikkivoiteen sävyssä Custard. Aikamoista hakuammuntaa oli toi meikkivoiteen sävyn valinta netin kautta tilatessa mutta onneksi sävy oli just sopiva. Tätä merkkiä ei tosiaan myydä Suomessa mutta sitä saa kätevästi tilattua ainakin Cult Beauty nettikaupasta.

Ensimmäisenä testaukseen lähti meikkivoide. Primerina toimi Nyxin Pore Filler.

Huomasin heti tuotteessa yllättävän vahvan hajuvesimäisen tuoksun. Koostumus on aika paksu ja ehdottomasti full coverage - eli täysin peittävä. Tätä on turha kenenkään luonnollisen lookin perään kuuluttajan ostaa. Muuten meikkivoide levittyi helposti kostealla Beautyblenderillä ja on kyllä riittoisaa. Lopputulos on matta mutta ei liian, eli iho näyttää yhä raikkaalta eikä tukkoiselta.

Testinä kestävyydelle toimi tyttöjen ilta ja kyllä vielä 12h myöhemmin meikki oli aika hyvin säilynyt. Pientä kerääntymistä juonteisiin, mutta seuraavana päivänä kun testasin puuteroinnin kanssa ei tätäkään tapahtunut. Over all - hintansa arvoinen kestävä ja peittävä meikkivoide sinulle joka et hae luonnollista läpikuultavaa lopputulosta.

(Älkää välittäkö tosta mun tyttöjen illan jälkeisestä turvonneesta naamasta :'D)

 

Luomiväripalettiin en ole kerennyt tutustua vielä kovin tarkasti. Sävyvalikoima on kuitenkin kaunis. Iholla kiiltävämmät sävyt on upeita ja matat pigmenttisiä. Teen teille tutorialin käyttämällä tämän paletin tuotteita vielä tällä viikolla. Kerron sitten tarkemmin miten sävyt levittyvät ja muutenkin toimivat itse luomilla.

Onko sulla kokemuksia sarjan tuotteista?

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

Mä en voi sietää liian vahvoja tuoksuja meikeissä, enkä kasvorasvoissa. Oiskos se Garnierin BB-voide kun mm. joskus sai mut nyrpistelemään nenääni. Mulla on migreeni ja vahvat tuoksut inhottaa, pahimmillaan aiheuttaa pääkipua. Joten kasvoihin en missään nimessä moisia halua! Yksi mitä inhoan myös, on huulimeikkien maut. Äklöttää. :D NYXin punat on kivoja. Mutta kaikki kokeilemani eri merkkien huulikiillot tuntuu sisältävän pienen makuefektin.

inkedprincess
Inked princess

Joo ymmärrän mullakin on migreeni ja vahvat tuoksut puistattaa. Tästä ei kuitenkaan tullut sellainen fiilis, ainakaan vielä vaikka onkin kummallisen hajuvesimäinen tuoksu :) 

Kommentoi