Huonoin meikkivoide mitä olen kokeillut

Inked princess

Kun olin kuluttanut Huda Beautyn Faux Filter-meikkivoiteen loppuun, oli äkkiä etsittävä joku uusi, minkä oli tarkoitus lähteä reissuun mukaan. Päätin säästää ja luottaa Essencen valikoimaan. Essencen pilkkahintaan myytävät meikit kun ovat aikaisemmin yllättäneet joka kerta positiivisesti. Mutta nyt ei, ei tosiaan. 

Kaupasta tarttui mukaan Stay All Day 16h niminen meikkivoide sävyssä 15. Meikkivoiteen koostumus, haju ja väri näyttivät tässä vaiheessa oikein hyviltä. Seuraavana aamuna kokeilin tuotetta ensimmäisen kerran kunnolla kasvoille. Olin meikkiin sen levittämisen jälkeen tyytyväinen. Mikään ei näyttänyt kummalliselta, ihonpinta tasoittui ja väri oli sopiva. Lähdin normaalisti duuniin ja harvoin tulee peiliin enää sen kummemmin katseltua päivän aikana. Meillä kuitenkin on luonnollisesti peilejä tatuointiliikkeessä joka kulmassa, joten sellaiselta ei voinut välttyäkään. Sivusilmällä huomasin peilistä rajan kasvojen ja kaulan välillä. Ei olisi mitään uutta jos kasvot olisivat mulla kalpeammat kuin kaula, mutta tällä kertaa kasvot näyttivät tummemmilta. Hämmentävää, koska aamulla meikin tehdessä ne olivat astetta vaaleammat kuin kaulan iho. Lähempää tarkastellessani huomasin myös ihon pintaan tulleen outoja vaaleampia kohtia, kakkuuntumista ja koko pinnan tekstuuri oli todella epätasainen. Aattelin, että kyseessä on vaan huono naamapäivä (näitäkin tulee) ja päätin seuraavana päivänä antaa meikkivoiteelle uuden mahdollisuuden. Mutta ei, lopputulos oli aivan sama. Kauniin blurratun ihon sijaan muutaman tunnin päästä levittämisestä peilistä tuijotti joku, joka muistutti lähinnä oranssia yläasteaikojen mattemousse kakkunaamaa. 

Tässä esimerkkinä kuinka paljon meikkivoide hapettuu iholla vaihtaen sävyä monta astetta. 

Joten lopputiivistelmänä, en suosittele tätä meikkivoidetta kenellekään. Kokeiltu on nyt pohjustuksen kanssa ja ilman, kasvoöljyllä tai ilman - lopputulos on aina yhtä surkea. Mutta luotan jatkossakin Essencen laatuun - tämä oli ensimmäinen kymmenistä tuotteista, joita olen testannut, mihin en ollut tyytyväinen. Onko sulla kokemusta tästä meikkivoiteesta?

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

No oho! Kylläpä se tummenee!

inkedprincess
Inked princess

Jeps! Loppupäivästä on aika eksoottisen näköinen jos aamulla valitsee sävyn joka mätsää kasvojen ihoon :¨D

Kirsikka W.

Mä en osaa yhtään sanoa, mikä on kemia ton hapettumisen takana, mutta oon miettinyt, että voiko oman ihon ph-arvo ja öljyt vaikuttaa siihen? Mulla nimittäin hapettuu suurin osa koskaan kokeilemistani meikki- ja peitevoiteista ihan liian tummiksi, jopa ne sellaiset joita porukka kehuu ihan hullun lailla. Tähän mennessä oon ratkaissut tilanteen ostamalla aina liian vaaleita tuotteita, mutta sekin on suht hankalaa, kun iho on valmiiksi jo niin kalpea :) Onneksi kesällä skippaan meikkivoiteen kokonaan, sillä pelkällä peitevoiteella pärjää hyvin.

inkedprincess
Inked princess

Aijaa! Niin en mäkään tiedä mikä sen tekee, jossain luki, että jos on kuiva ihonpinta niin hapettuu helpommin? En tiedä onko siinä mitään perää. On mullakin joskus tullut tätä efektiä meikkivoiteiden kanssa mutta ei kyllä läheskään tällä tasolla :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.