Ripsien kestotaivutus - Ennen ja jälkeen

Inked princess

Kävin vihdoin eilen ripsien kestotaivutuksessa josta oon haaveillut jo pidemmän aikaa. Ennen mulla oli todella kaarevat ripset luonnostaan. Ripsienpidennykset kuitenkin pilasivat omat ripseni ja vaikka siitä on jo vuosia aikaa, eivät ne ikinä enää kasvaneet samanlaisiksi. Pituutta ripsissä riittää mutta iloa siitä ei ole kun normaali ripsientaivutus ei kestänyt montaa tuntia, edes ripsarin kanssa. 

Itse toimenpide oli yllättävän miellyttävä. Ei ollut kutinaa, kirvelyä tai muutakaan herkistelyä minkään käytetyn aineen takia, mitä vähän etukäteen kuumottelin oman herkän nahkani takia. Myös silmät on mulla todella herkät ja helposti vetistelen jos vähänkin sörkitään mutta nyt ei valunut yhtään kyyneltä. Myös ripsien värjäys tekee ihmeitä kun omat ripseni ovat lähinnä läpinäkyvät vaaleutensa takia. Over all, oon todella tyytyväinen lopputulokseen. Palaan asiaan vielä kestävyyden kanssa, nyt vasta vuorokauden jälkeen on vielä hankala siihen kommentoida sen enempää.

Eilen mulla värjäiltiin myös taas kulmia (kuvat otettu ennen) ja korjattiin huulten muotoa. Teen huulten muotoilusta pian oman postauksensa, kunhan päästään ensin mustelmista ja ankkaturvotuksesta eroon. Aloin myös harkitsemaan kulmien pigmentointien poistoa kun kuulin sellaisesta mahdollisuudesta. Nelinumeroisessa summassa mentäisiin kaikkien poisto ja uudelleen teko kulujen kanssa mutta olishan se mahtavaa, että olisi vihdoin kauniit symmetriset kulmat. Eikä aina tarvitsisi meikillä peittää. Täytyy harkita. Nyt on kuitenkin naama niin ruvella, ettei ihan hetkeen tarvitse mitään tehdä. Ehkä syssymmällä.. 

Huomasin muuten ripsarin kanssa, että ripset ottavat yläluomeen aika pahasti kiinni. Mutta veikkaan, että kun ripset muutaman kerran kastuvat, niin taivutus vähän pehmenee. Seurataan tilannetta :)

Aurinkoista sunnuntaita!

| Ripsien LVL-kestotaivutus (sis. ripsien värjäyksen) Kauneushoitola Fresh Beauty - Hinta 85€ |

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.