Suosikki podcastit x5 ja fiilikset uudesta Lilystä

Oon pitkään vältellyt blogiin kirjautumista Lilyn uudistuksen jälkeen. Safe to say, en pidä muutoksista enkä varsinkaan sellaisista jotka vaativat uuden opettelua. Tämä on ensimmäinen postaus, jonka julkaisen uudistuneella palstalla, joten jos jossain on häikkää, se todennäköisesti johtuu siitä, että en ole vielä päässyt täysin uudesta käyttöjärjestelmästä jyvälle.

Ajattelin listata teille vähän mun tän hetken lemppari podcasteja! En koskaan ole kuunnellut paljoa musiikkia mutta sen sijaan podcastit toimii mulle loistavasti. Kuuntelen niitä kun piirtelen luonnoksia, kävelen koiran kanssa tai muuten vaan himassa ollessa. On kiva kun taustalla on jotain puheensorinaa eikä tarvitse aina pitää telkkua päällä kotona. 1. Kaunokirjallisuuden karvakuonot | Mun kaikkien aikojen suosikki. Kaksi kirjailijaa Juha Vuorinen ja Tuomas Kyrö keskustelevat erilaisista aiheista ronskilla huumorilla ja oman elämän kokemuksilla höystettynä. Oon kuunnellut jaksot ainakin 3 kertaa läpi. Ohjelma poistettiin juuri Suplasta mutta ainakin Nelonen.fi ja/tai Ruudusta taitaa jaksot vielä löytyä.

2. Auta Antti | Antti Holman ihana kysymyksiin vastaava itsepuhelu, taas huumorilla ja elämän kokemuksella höystettynä. Hymyilyttää väkisinkin. Ohjelma löytyy Radio Play sovelluksesta.

3. V ja W-tyylillä | Jo edellä mainitun kirjailija Juha Vuorisen ja Stand up- koomikko André Wickströmin eri aiheita käsittelevä podcast. Ensimmäisestä kaudesta ohjelman luonne on muuttunut vähemmän huumoripitoiseksi mutta ei huonolla tavalla. Nämäkin on kuunneltu läpi muutamaan otteeseen. Löydät ohjelman Supla sovelluksesta.

4. Aamylypsyn koko shitti | Suomen suosituimman aamuohjelman joka arkiaamuinen kooste. Kuuntelisin shown mielellään livenä mutta en kyllä ikinä herää ennen kahdeksaa, joten on kiva saada kuunneltua läpät myös jälkikäteen. Ja ilman Suomipopin musatarjontaa. Ohjelma löytyy Suplasta.

5. Klassikoiden Kullankaivajat | Ville Kinaret ja Sami Yaffa käsittelevät rockin historiaa. Niin mielenkiintoisia stooreja ja paljon itsellekin uutta infoa. Ohjelma löytyy Radio Play sovelluksesta.

Mulla onkin tänään vapaapäivä vaikka tuntuu, että saakin taas vetää pää kolmantena jalkana ympäriinsä kun on niin paljon asioita hoidettavina. Onneksi kerkeän kuitenkin vihdoin myös kotona laittamaan kämppää, makkarin maalikin on valittu. Ei päädytty ihan niin tummaan turkoosiin kuin olin alun perin suunnitellut koska makkarissa on aika huonosti luonnonvaloa ja tumma seinä imisi loputkin rippeet. Jotain vähän vaaleampaa mutta sinisävyistä kuitenkin. Tästä lisää myöhemmin.

Energistä viikkoa kaikille!

Ps. Saa vinkata oman lemppari podcastin, olenkin uutta kuunneltavaa vailla!

Kommentit (4)
 1. Esko Eerikäisen sunnuntaibrunssi on hyvä (radioplay)
  Perho&pääskysaari (radioplay)
  Toivola podcast (Spotify)
  No filter (ainakin iPhonen podcast sovellus)

  https://www.lily.fi/blogit/mina-se-oon/

  1. Kiitos vinkeistä! 🙂

 2. bodilybycloud
  6.3.2019, 15:43

  Moikka!
  Oletko tutustunut jo himocastiin? <3
  https://podtail.com/fi/podcast/himocast/

  Terkkuja,
  Pilvi
  https://www.lily.fi/blogit/bodily-by-cloud-bedevil/

  1. En ole, mutta nyt tutustun! Kiitos 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *