Tumman violetti tehosteseinä

Inked princess

Alunperinkin mulla oli suunnitelmana maalata liikkeelle tehosteseinä tummalla magentalla tai violetilla. Perus mokana ei kuitenkaan testattu maalin sävyä liikkeen kirkkaassa valaistuksessa ja lopulta maalatun seinän sävystä tuli aivan liian vaalea. Seinää on nyt yli vuoden päivät kateltu ja en vaan opi siitä tykkäämään. Maalaushommiin on siis ruvettava.

(Kuvat - Pinterest)

 Sävyssä yritetään nyt päästä lähemmäs alkuperäistä suunnitelmaa, eli tummaa violettia. Sävy saa mielestäni olla aika reippaasti kylmempi kun tämän hetkinen. Ainoa joka saattaa tässä tulla esteeksi on liikkeen yäkyäkyäk-keltasävyinen lattia. Violetti ja keltainen vastaväreinä korostavat toisiaan, hyvässä ja huonossa. Lattiaa en kuitenkaan aio vaihtaa, koska se on juuri meitä ennen asennettu, mutta tosiaan en itse olisi samaa sävyä valinnut. Musta tai tummanharmaa laminaatti toimisi sisustuksen kanssa paaaljon paremmin. No näillä mennään. 

Mitäs ootte mieltä, sopiiko kylmempi ja tummempi sävy nykyisen tilalle? 

Ajatus alkaa kyllä jo harhailemaan kun noita maalisävyjä pähkäilin. Nyt alkoi houkuttamaan joku tumma turkoosi tai sähkönsininen, saa nähä mihin tässä oikein päädytään.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Tykkään nykyisestä

Kirsikka W.

Mäkin liputan ehkä nykyisen värin puolesta enemmän, näyttää räväkämmältä. Mutta toisaalta, pelkistä kuvista on hirmu hankala saada kokonaiskuvaa liikkestä, ja paikan päällä mielipide voisi olla ihan toinen :)

janiinas (Ei varmistettu)

Joo ehdottomasti joku tummempi kylmä liila, sopii paremmin tatskaliikkeeseen :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Tila pitäis nähdä livenä, jotta voi arvioida paremmin, mutta kyllä tummempi liila ehdottomasti parempi :)

Millie's
Randomilla

Kylmempi tummempi mun mielestä. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.