Tavoitteet = Hyvä Mieli

INSPIROIVA MIELI BLOGI TAVOITTEET.

Ajattelin kirjoittaa tällaisen pienen postauksen tavoitteista. Olen itse ollut eksyksissä jo muutaman kuukauden ja en oikein osaa päättää minne suuntaan työelämässä lähtisin. Toissapäivänä eteeni tuli juttu tavoitteista ja kuinka niillä on iso merkitys hyvinvointimme ja onnellisuudemme kannalta.

Jos siis olet eksyksissä työelämässäsi tai yleisesti elämässäsi niin valitse itsellesi edes yksi tavoite, jota kohti voit mennä. Jo taivoite itsessään antaa sinulle energiaa, motivaatiota ja hyvää mieltä mennä eteenpäin. Ei ole niin väliä mikä tavoite sinulla on kunhan sinulla on jokin tavoite. Tavoite ja jokin asia jota kohti voimme mennä antaa voimaa ja inspiraatiota mennä eteenpäin. Löydät kyllä sitten matkan varrella ne oikeat tavoitteet ja mitä kohti haluat oikeasti mennä. Pääasia, että jopa eksyksissä pystyt pitämään mielesi hyvänä. Kun sinulla on hyvä mieli niin on helpompi keksiä asioita, joita kohti haluat mennä. Positiivinen mieli tuo enemmän positiivisia ajatuksia ja näin ollen positiviisia asioita elämääsi. Näin ollen tavoitteet yleensä parantavat kaikkia elämän osa-alueita.

Tässä muutamia vinkkejä tavoitteisiin liittyen…

  1. Mikä on sellainen tavoite, jota kohti voisit lähteä tekemään töitä tästä päivästä lähtien? Tavoitteena voi olla vaikka kielten opiskelu, blogin aloittaminen, kirjalistan tekeminen, mielenhyvinvointi, uuden oppiminen…
  2. Anna tavoitteelle aikaraja, jos haluat suorittaa tavoitteen tietyssä ajassa. Tämä ei kuitenkaan ole pakollista jos tavoite on samalla esim. harrastus.
  3. Pidä kirjaa tavoitteestasi vihkon avulla. Voit kirjata vihkoon kaiken tähän tavoitteeseen liittyvän sekä lisätä esim. inspiroivia mietelauseita, jotka motivoivat sinua jatkamaan eteenpäin.
  4. Tee Pinterestiin oma taulu sinun tavoitteeseen liittyen. Olen itse tehnyt taulun hyvään oloon ja treeniin liittyen. Kun tavoite taulua käy katsomassa säännöllisesti niin tavoite pysyy kirkkaana mielessä.
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *