Aamu-unet Qulmassa

Isyyspakkaus

Osa 3 tämän viikon sarjassa Ollaan kuin lasta ei olisikaan: Lauantaibrunssi Qulmassa (Mariankatu 13).

Qulma on suhteellisen tuore brunssipaikka Helsingissä, mutta se on jo vakiinnuttanut paikkansa ja kerännyt kehuja niin, että pöytävaraus on suositeltava - ellei jopa pakollinen.

18 euron brunssi on runsas, ja se sisältää täysmehushotin, sämpylälautasen, jogurttipöydän, hedelmäsalaatin, minttusuklaamuffinin, kahvin, mehua sekä pääruokana uuniperunan muutamalla täytevaihtoehdolla ja salaatilla. Annosta voi halutessaan täydentää skumpalla.

Jogurttipöydän helmi on makea minttupesto, jonka väliin jättäminen on häpeä. Hapankirsikat kookosmaidossa maistuivat myös hyvältä, joten onneksi ymmärsin maistaa molempia.

Brunssi oli niin runsas, että muffinit lähtivät mukaan doggie bagissa, ja niillä oli mukava herkutella vielä sunnuntaiaamuna.

Qulma jäi kesälomalle, ja brunssit jatkuvat joskus lomien jälkeen. Siitä ilmoitetaan kuulemma sitten Facebookissa.

Mutta nälkä kasvaa syödessä. (Sorry tämä latteus.) Pieni tättärää nukkuu niin hyvin vaunuissaan, että tekisi jo mieli lisätä haastetta ja lähteä koko perheen kanssa nauttimaan Bulevard Socialin yhdeksän lajin maistelumenyy jonain päivänä.

Tosin vaati niiden vaunujen sijoittaminen tännekin sisätiloihin hieman neuvottelua, eikä se olisi onnistunut, jos viereisissä pöydissä olisi ollut jokainen paikka täynnä. Ehkäpä jokin ilta on niin lämmintä, että voimme parkkeerata vaunut Bulevard Socialin terassille ja syödä kirjaimellisesti ulkona.

Kommentit

AnnaWn
Anna. P

Viikonloppubrunssit on parhautta!

Tommi K
Isyyspakkaus

On! Tulee vain käytyä aivan liian harvoin.

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei jes, hyvä postaus! Oon miettinyt kuukauden päivät, että pitäisi mennä Qulmaan brunssille, mutta aina olen päätynyt muualle. Nämä herkulliset kuvat vakuuttivat kuitenkin sen verran, että pakko laittaa pöytävaraus heti seuraavaan kattaukseen.

Soili (Ei varmistettu)

Kannattaa syödä ulkona just nyt kun vauva on pieni ja nukkuu paljon. Toinen hyvä kausi on se kun vekara on just oppinut istumaan syöttötuolissa ja syömään kiinteitä, on niin kiinnostunut siitä että viihtyy hyvin syöttötuolissa pitkäänkin. Meillä on nyt 1,5-vuotias, ja ton ikäinen ei viihdy viittä minuuttia kauemmin ravintolan syöttötuolissa, kun kaikki muu kiinnostaa. Ja alkava uhmaikä takaa sen, että kyllästyminen näkyy raivokkaana kirkumisena joka riipii kanssaihmisten hermoja.

Ellie (Ei varmistettu)

Komppaan Soilia, menkää nyt niin paljon kuin ehditte.:) Meillä myös pian 1,5-vuotias ja meno on ihan mahdotonta.. Ei pysy edes rattaissa, saati sitten ravintolan syöttötuolissa eli ei puhettakaan rauhallisista brunsseista.

Tommi K
Isyyspakkaus

Soili ja Ellie: Heh :) Nähtäväksi jää, millainen taapero tästä tytsystä tulee. Me ollaan tilattu sellainen rauhallinen, joka jaksaa istua nätisti pöydässä :D

Kommentoi