Circus Helsingin seikkailuradalla

Isyyspakkaus

Tiesitkö, että Helsingin Suvilahden Voimalaitoksessa (Sörnäisten rantatie 22) toimii sirkuskoulu? Minä en.

Olen joskus ohi ajaessani miettinyt, että mikäs tämä Circus Helsinki onkaan, mutta asia on jäänyt sitten selvittämättä.

Vaan nyt sen tiedän, sillä kaverimme vinkkasi meille, että Circus Helsinki oli järjestämässä viime viikonloppuna seikkailuratatapahtumaa lapsille. Se kuulosti hauskalta, joten vein tytönkin katsomaan, mistä on kyse.

Tapahtuma oli todella kiva, ja tyttö sai reilun puolentoista tunnin ajan hyppiä, pomppia, kiipeillä ja liukua sydämensä pohjasta. Sirkuskoululaiset olivat opastamassa ja auttamassa lapsia jokaisella puuhapisteellä.

Oli nuorallakävelyä, köysiä, puolapuita ja patjoja. Mutta kaikkein hauskinta oli trampoliini, johon jonotettiin useaan otteeseen omaa vuoroa.

Tapahtumaan pääsi vain ennakkoilmoittautumisen kautta, ja se täyttyi hyvin nopeasti. Circus Helsinki lupaili kuitenkin Facebookissa, että he järjestävät uuden seikkailuradan "mahdollisimman pian", joten kannattaa seurata heidän ilmoitteluaan.

Hmm, ja eipä olisi yhtään hassumpi harrastus pienelle tuollainen sirkuskoulu muutenkaan!

Kommentit

Anan (Ei varmistettu)

Jos trampoliinit ja köydet ilahduttavat, niin kuvaguuglaa Tempputemmellys, sieltä löytyy lisää eikä heti lopu :)
Meidän pojan lemppari! Ei ihan pienille mutta ehkä n. 4-v ylöspäin? Tuo on Espoossa mutta pienen matkan väärti! Ja varmaan Hgissä on joku samantapainen?

Anan (Ei varmistettu)

Tarkennuksena vielä että muuten sopii toki pienemmillekin mutta ns vapailla ajoilla vauhti voi olla suht kova kun mukana on kaiken ikäisiä.

sirkuslapsi (Ei varmistettu)

Sirkuskoulu on MAHTAVA harrastus!! Itsekin harrastin nuorempana sirkusta peräti kahdeksan vuotta, erinomainen liikuntalaji ja lisäksi valtavasti luovuutta buustaava! Rovaniemen Sirkus Taika-Ajassa joka kevät ja joulu jokainen sirkustelija sai luoda oman numeron eli esityksen jota yhdessä ohjaajan kanssa hiottiin. Mahtava fyysinen ja voimaa, akrobatiaa ja luovuutta kehittävä harrastus! Todellakin suosittelen. Oma sirkusurani tosin jäi ranteen rasitusvamman myötä, mutta kenties jonain päivänä takaisin...!

Kommentoi