E-ppu

Isyyspakkaus


Oletkos sinä kulta menossa Eppulin luokse?

"Ä.. phu."

Sanoitko sinä Eppu?

"Ee... phu."

No sanoithan sinä. Sano Eppu.

"E... ppu."

Eppu.

"E-ppu."

Voi miten hienoa! Sano isi!

"Ätää!"

Kommentit

Jenni H.
Terävät hampaat.

Hahah, first things first :D

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi/

Isi ei selvästikään ole yhtä kiinnostavat, kun hieman nuivasti suhtautuvat karvainen koira persoona. ;)

Tommi K
Isyyspakkaus

Juuri näin! Koira on ehkä saanut viime aikoina olla enemmän rauhassa, mutta on Eppu edelleen yksi mielenkiintoisimmista asioista maailmassa :)

Monsteri lauma

Hassua miten se eläimen nimi tulee ekana sanana.niin meilläkin.sen jälkeen oppiin isi ja paljon omaa sanastoa kun vihdoin tyttö sano äiti

Tommi K
Isyyspakkaus

Meillä se äiti on ollut käytössä joskus, mutta en ole varma, onko se ollut tarkoituksellista vai vahinkoa. Se on ollut sellainen nousevalla intonaatiolla huudettu ää thiii! Mutta tämä Eppu on ensimmäinen sana, jonka hän on toistanut perässä.

Monsteri lauma

Yksi mitä meillä tuli vahinkossa sanastoon Pissa....tätä tyttö hokee kun istuu potalla ja taitaa oikeasti tietää mikä se pissa on

Lennu (Ei varmistettu)

Hehhee, voi mikä tapaus siellä teidän arkea sulostuttamassa :) Viimeinen kuva oli niin hauska.

Tommi K
Isyyspakkaus

Usein kyllä hymyilyttää ja naurattaa, mutta toisinaan meno kiihtyy liiaksi. Hänhän yrittää siis edelleen vetää Eppua korvista, tökkiä silmiä ja tarrautuu välillä nahkaan liian kovaa... On se tosin vähenemään päin.

Kristaliina
Puutalobaby

Hihii, meilläkin tuli ensimmäiseksi "kissa". Voi nuo ihanat kiehtovat eläimet!

eppunen

Hei teidän tyttöhän osaa sanoa minun nimen! :)

En tiedä yhtään lasta, jonka ensimmäinen sana olisi viitannut isään. Sori vaan, mutta te ette vain yllä alussa siihen äidin tai lemmikkieläimen loistoon. Ei voi minkään.

Sen sijaan ehdotan blogillesi aihetta (ellei ole jo käsitelty): lasten harrastukset. Omasi lienee vielä liian nuori, mutta olen kyllä kuullut vauvoista joilla jo puolivuotiaana on 3 krt viikossa "menoja". Minua kiinnostaisi kuulla siitä, minkä ikäisenä jengi alkaa etsiä lapsilleeen harrastuksia, miksi ja millaisia. Milloin voi aloittaa (ohjatun) soittoharrastuksen? Mikä soitin olisi hyvä? Jne jne.

Tommi K
Isyyspakkaus

Ei sitä ole vielä käsitelty, mitä nyt kirjoitin pari juttua (katastrofaalisesta) vauvauinnista. Siinä ajatus oli se, että lapsi tottuisi veteen eikä joutuisi paniikkiin, jos tippuu mökillä järveen. Mutta juu, pistetään harkintaan, miten aihetta voisi käsitellä. Tavallaan osaan jo arvata, millaista keskustelua aihe herättää, jos kysymykset esittää juuri tuossa muodossa.

Oma nelivuotiaani haluaisi alkaa soittaa "peikkorumpua ja tähdistintä". En tiedä vuokraako musiikkiopisto niitä.

Tommi K
Isyyspakkaus

Ehkä, ehkä. Kysy myös noitapilliä :)

Jos musiikki kiinnostaa, kannattaa aloittaa vanhempien korvia säästävästä soittimesta. Se ei ole viulu eikä nokkahuilu. Olen ehkä vähän puolueellinen, mutta piano on hyvä soitin aloittaa. Ja niitäkin on sähköisiä, eli kuulokkeet vaan korviin ;)

Meillä onkin piano (ei sähköm ei kuulokkeita). Sitä on soitettu. "Haluatko että soitan hiljaa vai kovaa" hän kysyy. Vastaan joka kerta: "Hiljaa". Vastaus on aina: "Eikun mä soitan kovaa." Ja sitten pimputus raikaa ja hermot soi.

Virpinen (Ei varmistettu)

Voi, miten suloista. Varsinkin toi alin kuva, jossa ämpärin käyttötarkoitus selvisi.

Meillä on koira nimeltä Veeti. Veeti ja äiti on lapsen suusta tullessa samankuuloisia että ei aina tiedä kumpaa lapsi huutaa. "ETTII" "ÄTTII", mutta kyllä silti kauneinta mitä se voi sanoa on edelleen "Äitiii" kun tulen töistä <3

Kommentoi