Elämän kesä by @Petoshow

Isyyspakkaus

Törmäsin Facebook-feedissäni pari päivää sitten niin hauskaan projektiin, että siitä on kerrottava teillekin. Varsinkin kaikille Antti Tuiskun faneille.

Kiinnitin jo aiemmin kesällä huomiota, että vanha luokkakaverini, Hanna Nousiainen, näytti käyvän harva se päivä Antti Tuiskun keikoilla ympäri Suomen. Mikäs siinä, Antti Tuiskuhan on vallan mainio hahmo, ja varsinkin Vain elämää -esiintymisensä jälkeen hänen uransa on ollut hyvässä nosteessa.

Mutta mitäs mitäs tänne nyt ilmestyi?

"Tätä kirjaa on valmisteltu rakkaudella kaikessa hiljaisuudessa jo useamman kuukauden ajan. Pyysin kirjaa varten kuvia ja tarinoita myös teiltä muilta faneilta. Projektiin mukaan lähtivät ihanat @sipubudubi ja @sartsa85 <3 Käy lukemassa, miltä #petokesä16 näytti fanien silmin. Linkki biossa. Ps. Kiitos @antti_tuisku oli eri reilua kun saavuit esiintymään #elämänkesä -kirjan julkkareihin :) #ylläri #omakustanne"

Ja perässä snapchatista tallennettu video, jossa Antti Tuisku selailee tätä kirjaa lappeenrantalaisen hotellin sängyssä ja kiittelee:

"Mut siis yhtä, vähintään yhtä käsittämätöntä on nyt tää fanilahja minkä mie sain siis mie oon niinku jotenkin ihan liikutuksen partaalla siis. Siis. Ennenkö meiltä on ehtiny ilmestyä Petokesä-kirjaa niin fanit, muutamat fanit oli tehnyt tällasen, tää on ihan huikee."

No mutta onhan se! Käy vaikka itse katsomassa, kirja on katseltavissa myös Issuussahttps://issuu.com/elamankesa/docs/elamankesa, jonne Hanna on ladannut sen @Petoshow-nimellä.

”Se kesä oli viileä ja sateinen. Vain muutaman viikon ajan maa sai kylpeä auringonpaisteessa. Tiedotusvälineet kertoivat viikoittain surullisia uutisia silmittömästä väkivallasta, vihasta ja käsittämättömästä epäoikeudenmukaisuudesta eri puolilta maailmaa. Sosiaalinen media täyttyi vihapuheesta ja poliittinen ilmapiiri tuntui painostavalta.

Kaiken tämän lohduttomuuden keskellä loisti kuitenkin yksi kirkas valo. Lohdun ja toivon airut, rakkauden ja suvaitsevaisuuden suurlähettiläs: Antti Tapani Tuisku.”

Kirjassa on kuvia ja kirjoituksia peräti 18:lta Antti Tuiskun kesäkiertueen keikalta, ja kirjaa on ollut tekemässä Hannan lisäksi myös Silja Hurskainen ja Sarianna Pasonen. Kirjan nettiversiosta on kuulemma siistitty pois liian henkilökohtainen sisältö, mutta huikeat kuvat ovat jäljellä, kaikki tekijöiden itse ottamia!

Hanna muuten kertoi, että mainitsee Antille annetussa versiossa myös minut ohimennen, ei tosin nimeltä. Hän kertoo katsoneensa Idolsia alun perin, koska tiesi, että siellä saattaisi vilahtaa joku tuttu. Heh.

No mutta miksi Hanna sitten teki tämän kirjan?

"Tein tämän lähinnä siksi, että bändi saa lukea, miltä kesä tuntui yleisön puolelta koettuna. Pyysin tarinoita ja kuvia myös muilta, koska mun 9 keikkaa ei ihan riittänyt antamaan kattavaa kuvaa kesän huikeudesta :) Tällä ei ole missään nimessä tarkoitus viedä huomiota ensi viikolla julkaistavalta Petokesä-kirjalta! Enemmänkin tarkoitus oli nostattaa fiilistä tuota kirjaa odottaessa, ikäänkuin hypettää sitä Antin omaa kirjaa :)"

No tämä kyllä onnistui, ja on hauskaa nähdä, miten meillä aikuisilla ihmisilläkin on lupa hullaantua jostain asiasta! Hieno kirja, leidit! Ja tämän kuvan nappasin sieltä teidän Facebook-keskusteluista :)

Hanna aka Petoshow Instagramissa: @Petoshow

Kommentit

Hanna Nousiainen (Ei varmistettu)

Kiitos Tommi :) Tää kirja on kiitos ihan koko Peto Crewlle teknikoista roudareihin ja paitamyyjiin asti! Tää on sellainen porukka, jonka työskentelyä on ilo seurata. Valomies "The King of Light" Samppa sanoikin LPR:n keikan jälkeen, että kun artisti antaa täydet taiteelliset vapaudet toteuttaa omat visiot ja viikonloppuisin pääsee vielä reissuun parhaiden kavereiden kanssa, ei työ tunnu ollenkaan työltä. Se kyllä näkyy ja kuuluu koko produktiossa!

Tommi K
Isyyspakkaus

Kiitos sinulle! Tämä projekti herätti ajatuksia muutenkin ja sai pohtimaan sitä, että mikä sopii vakavastiotettavalle aikuiselle ja onko sillä niin väliä, mitä muut ajattelevat. Eli ei.

LinaHaa (Ei varmistettu)

Antti on ykkönen joka asiassa &lt;3

Tommi K
Isyyspakkaus

Antti tekee täysillä ja se näkyy!

Kommentoi