Elsa ja Anna on Ice

Isyyspakkaus

Kävimme viikonloppuna monen muun perheen tavoin Hartwall-Areenalla katsomassa Disney on Ice -show'n.

Lapsi tuli kyllä katsomaan lähinnä Elsaa ja Annaa, ja ensimmäiset kolme neljännestä esityksestä hän kyseli: "Milloin Elsa ja Anna tulee..? Milloin Elsa ja Anna tulee..?"

Isi nautti kyllä kovasti niistä muistakin tarinoista, kun lavalla nähtiin minilyhennelmät ja parhaat palat Leijonakuninkaasta, Peter Panista ja Pienestä merenneidosta. Ja tietysti Frozenista.

Ei tainnut olla meidän tyttömme ainoa, joka odotti lähinnä Frozen-osiota, sillä Areenan katsomo suorastaan sähköistyi, kun Anna vihdoin ilmestyi jäälle ja ilmoitti: "On kruuunajaispäivä!" ja aloitti laulun Ensi kertaa ikuisuuteen.

Ja se kaikkein odotetuin numero oli tietysti Elsan megahitti Taakse jää.

Kyllähän sen huomasi myös oheistavaroiden myynnistä, mikä lapsia tähän show'hun vetää.

En kuitenkaan tiedä, kumpi oli pelottavampaa: se, että maksoin tästä vilkkuvasta taikasauvasta 31 euroa..

...vai se, että nyyhkin itse heti, kun Leijonakuninkaan ensimmäiset sävelet soivat.

Olihan sekin aika liikuttavaa, miten pieni katsoi silmät suurena suuria idoleitaan ja vilkutti näille sormet vipattaen show'n päätyttyä. En tohtinut kysyä, ajatteleeko hän esiintyjien olevan esiintyjiä, vai olivat lavalla oikeat Anna ja Elsa.

Joka tapauksessa tämän lähemmäs lähes oikeaa Annaa ja Elsaa ei taideta päästä - ainakaan ennen kuin Frozen-musikaali ilmestyy Broadwaylle. Sen olisi määrä tapahtua ensi vuonna.

Kommentit

Jodelie
Mama-mammutti

Haha, lähes poikkeuksetta mun tutut, jotka ovat käyneet lastensa kanssa tuon katsomassa, ovat sortuneet tohon 31 euron valokeppiin. Onneks mun pieni on vasta vauva ja tää kokemus odottaa mua parin vuoden päässä.

Tommi K
Isyyspakkaus

Tervetuloa sitten kerhoon! Ja sitten pian taitaakin tulla Frozenin jatko-osa leffateattereihin, ja Elsa palaa voimakkaampana kuin koskaan. Pelkästään lyhytelokuva Frozen Fever synnytti sarjan uusia oheistuotteita mekkoineen ja nukkeineen.

Broadwaylle, oikeesti? No olishan se tietysti pitänyt arvatakin :) Thank god me muutetaan just Nykiin!

Tommi K
Isyyspakkaus

Näin on kerrottu! Ensi-iltaa ei ole ilmoitettu eikä produktiosta taideta tietää muuta kuin, että Disney työstää sitä parhaillaan.

Piipo79

Frozen tuo muistaakseni Disneylle yli miljardin liikevaihdon ja sekään ei riitä kompensoimaan vanhojen suosikkien laskua olen ymmärtänyt. Aikamoinen business todella, meilläkin on "ostettu" tuote kotona kolmevuotiaan toimesta!

Tommi K
Isyyspakkaus

On siinä leffassa jotain erityistä, sillä meillä kyllä aikuisetkin on ostaneet sen aika hyvin. Muuten Disney-animaatiot eivät ole viime vuosina oikein sytyttäneet. Oikeastaan Leijonakuninkaan, Aladdinin ja Kaunottaren ja hirviön jälkeen vain Pixarin leffat ovat olleet kiinnostavia.

Vierailija (Ei varmistettu)

Meilläkin tuo valosauvahärpätin majailee, mutta en olisi kyllä sitä itse lapselleni ostanut (isovanhemmat ostivat, kuten myös liput tuohon showhun).

Mutta vinkkinä kun omat liput on jo hankittu, niin Orionissa on pari Frozen sing-along näytöstä helmikuussa, mua jo innostaa tämä kovasti kun en ole elokuvaa nähnyt ja on tuo pieni Frozen fani (Disney on Ice ei pahemmin mua säväyttänyt, mutta leffaan uskon kyllä).

Tommi K
Isyyspakkaus

Kyl kyl, tyttö sai liput joululahjaksi äidiltään, ja meidän näytöshän onkin nyt sunnuntaina!

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi mikä sukupolvien välinen kuilu. :D Itsekin olisin fanittanut Leijonakuningasta. :D

Olet muuten ihan loistoisä.

Tommi K
Isyyspakkaus

Voi kiitos, mutta ei nyt liioiteilla. Joka tapauksessa paras, mitä lapsellani on ;)

MirvaK

Olin tuolla meidän tokaluokkalaisen kanssa. Kalliimmaksi olisi tullut jos mukana olisi ollut myös 3v. Kuitenkin oli aika suolaista maksaa jäästä (slush) 13e ja poppareista 15e.

Meillä näytös oli enemmän mulle. Olen jo 25v halunnut sinne. Nyt siis pääsin. Olinkin enemmän innoissaan kuin lapsi. Lapsen mielestä oli ihan ok näytös. Minä tykkäsin eniten pienestä merenneidosta ja tietenkin timonista ja bumbasta. ;)

Tommi K
Isyyspakkaus

Joo, meillä lapsi ei ole vielä nähnyt Pientä merenneitoa, Leijonakuningasta tai Peter Pania, joten ne eivät imaisseet niin vahvasti mukaansa. Mutta en mä usko, että ne voivat mitenkään voittaa Elsaa ja Annaa.

Kommentoi