Etsintäkuulutus: Pöllöt by Aarrekid

Isyyspakkaus

Jotkin vaatteet tuntuvat olevan lapselle niin kovin paljon rakkaampia kuin kaikki muut. Meidän tytöllemme tällainen vaate on ollut Aarrekidin suloinen pitkähihainen pöllöpaita, jota käytetään aina heti lähes ensimmäisenä, kun se palautuu pesun jälkeen puhtaana laatikkoon.

Pöllökuosisia paitoja meillä on ollut kaksi: toisessa on yksi pöllö ("isopöllöpaita") ja toisessa tämä puu, jossa on monta pöllöä ("pikkupöllöpaita").

Mutta voi suru, paidat ovat nyt parin vuoden käytön jälkeen käymässä armotta pieniksi, eivätkä ne enää mahdu hyvin pienen pään yli. Ostaisin tällaisen pikkupöllöpaidan heti uutena ja isompana, jos voisin, mutta se ei ole enää Aarrekidin valikoimassa.

Siksipä tiedustelenkin nyt sinulta: löytyykö kaapistasi tätä paitaa 110 cm:n koossa tai tiedätkö, mistä voisin sellaisen löytää?

Kommentit

Brand City Club -outletista, kts http://www.asikaine.fi/ideapark-puuhaa-ja-aletarppeja-lapsiperheille/; tuolla näyttää olevan isopöllöpaitoja. Mulla sama ongelma, lapsenlapselle jäämässä tuo isopöllöpaita pieneksi, mutta kokopäiväretki (sellaiseksi se Turusta saakka väistämättä muodostuisi) ei oikein nappaa...

Ihania paitoja!!!

Kultakatriina (Ei varmistettu)

Kannattaa liittyä facebookin Mini Rodini & friends -kirppisryhmään ja laittaa sinne etsintäkuulutus. Näitä näkee usein siellä. ☺

Tommi K
Isyyspakkaus

Done. Ei tulosta :(

Aake07:n äiti (Ei varmistettu)

Tuollaista pikkupöllöpaitaa en muista nähneenikään, vaikka Aarrekidin vaatteet tuttuja ovatkin - suloinen :) Isopöllöpaita tuossa koossa näyttäisi ainakin tällä hetkellä löytyvän valkopohjaisena kuopus.fi:stä ja mustapohjaisena miniq.fi:stä.

Tommi K
Isyyspakkaus

Joo. Se on valitettavasti vääränlainen...

Brand City Club (Ei varmistettu)

Heippa kaikille!

Valitettavasti meiltäkään ei löydy enää suloista pikkupöllöpaitaa, mutta isopöllöpaitaa löytyy hyvin eri kokoja, kahdessa eri värissä (musta ja valkoinen), sekä pitkällä hihalla, että lyhyemmällä hihalla. Jos joku näitä kaipailee, eikä pääse paikan päälle ostoksille, lähetämme enemmän kuin mielellämme tuotteen postitse! Laittakaahan ihmeessä viestiä tulemaan asiakaspalvelu@brandcityclub.fi tai soitelkaa 040 1647 580 ja laitetaan pöllöt matkaan ihanille pikkupukeutujille :-)

Kiitos Tommi mukavasta blogistasi ja oikein ihanaa kesää! Tulkaahan piipahtamaan meidän myymälässä kesälomareissulla, jos satutte lähimaastoon.

Parhain terveisin,
BCC Ideaparkin poppoo

Jee; tilattu :D.

 

Tommi K
Isyyspakkaus

Ha! Hauskaa :)

Torey
Näissä neliöissä

Ihan aiheen vierestä, mutta näin viime yönä unta, että muutit perheinesi meidän naapuriin. :P

Tommi K
Isyyspakkaus

Toivottavasti se ei ollut painajainen :D

Torey
Näissä neliöissä

Ei sentään! :D Tulin vaan kylään ja kerroin ketä talossa oli ennen asunut. Ja sitten pääsin maistelemaan rouvan tarjoiluja. :)

Meiltä saattais löytyä pikkupöllöhousut, jos kiinnostaa? Satavarma en oo, mutta voin kaivella kaappia, jos on kiinnostusta.

Tommi K
Isyyspakkaus

Kuulostaa kivalta, mutta tyttö ei ole oikein housufani. Housuosastolta käyvät vain legginsit ja sukkikset, ja muita housuja hän kieltäytyy käyttämästä.

Pöllö (Ei varmistettu)

Hei, onko teiltä siis jäämässä pieneksi iso- ja/tai pikkupöllöpaita koossa 100? Meillä olisi ne etsinnässä - haluaisitteko myydä?

Tommi K
Isyyspakkaus

Isopöllöpaita menee vielä päälle, ja se on 100-senttinen. Mutta olisikohan se pikkupöllöpaita sitten 90-senttinen? Täytyy tsekata, mutta siihen menee nyt pari viikkoa. Siinä on kyllä edessä mustikkatahra, joka on meillä käytännössä aina piilossa, sillä tyttö pitää paidan päällä lähes aina hihattomia mekkoja. Jos kiinnostaa (ja jotta muistaisin vastata) heitäpäs mulle meiliä asiasta. 

Kommentoi