Gastronaatti lähti painoon

Isyyspakkaus

Oh, eilinen oli monin tavoin niin jännittävä ja hauska päivä. Ei pelkästään firman kesäjuhlien, siellä house bändin solistina heittämäni keikan ja mielenkiintoisten työuutisten vuoksi vaan myös tästä syystä.

Kävimme päivällä tekemässä Otavalla viimeiset tarkistukset Gastronaatille ja antamassa hyväksyntämme kirjan kannelle! Ja tältä se siis tulee näyttämään. Printit lähtivät vielä samana päivänä kuriirilla Keuruun kirjapainoon, ja sähköinen materiaali seuraa perässä kuulemma maanantaina. Tämä tarkoittaa sitä, että kirja on niin sanotusti valmis!

Julkaisupäivää ei ole vielä vahvistettu, mutta kirjan pitäisi tulla painosta aivan kuun lopussa.

Haluan jo tässä vaiheessa kiittää kaikkia, jotka ovat antaneet palautetta kirjasta, testanneet reseptejä ja oikolukeneet vedoksia. Palautteestanne on ollut iso apu. On ollut hienoa kuulla, että kirjaa on pidetty inspiroivana ja ruoat ovat onnistuneet. Rouva on ollut erityisen iloinen - ja huojentunut - saadessaan positiivista palautetta lukujen aluissa olevista tarinallisista johdannoista, jotka ovat hänelle hyvin henkilökohtaisia ja tunnetasolla jopa varsinaisia reseptejä tärkeämpiä.

Itse olen hyvin tyytyväinen sekä kirjan visuaaliseen ilmeeseen että siitä saatuun palautteeseen. Vaikka itse emme ole kirjaa taittaneetkaan, sanoisin että kirjan ulkoasusta vastaava AD on onnistunut tekemään kirjasta meidän näköisemme.

Olen kaikessa hiljaisuudessa työstänyt myös kirjan traileria, ja sen ensimmäistä versiota on näytetty myös tarkoin valitulle koeyleisölle. Siitä saadun palautteen perusteella jatkan vielä videon hiomista, ja tavoitteeni olisi saada se julkaistua tuossa parin viikon kuluttua. Ja pientä webbisivuakin pitäisi pistää pydeen, mutta palataan siihen sitten, kun olen itse tyytyväinen vielä keskeneräiseen ulkoasuun.

Rouvaa on pyydetty esiintymään mm. ruokamessuilla, ja julkkaribileitäkin on alettu suunnitella Otavan kanssa.

Voi, tämä kaikki on niin kovin jännää!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Mulle tuli heti ensimmäiseksi mieleen myös, että kukahan kirjan on taittanut. Hyvältä näyttää!

Ja onnittelut hienosta etapista :)

Tommi K
Isyyspakkaus

Kiitos! En ole varma, miten Otava haluaa tuoda esiin omien työntekijöidensä panoksen kirjan tekoprosessissa, joten pidän sen tiedon ainakin toistaiseksi itselläni :)

Mums

Voiko kirjaa tilata/varata etukäteen? :-D

Tommi K
Isyyspakkaus

Kirja näyttäisi tosiaan olevan jo tilattavissa kaikissa isoimmissa verkkokaupoissa. Ihan hassua.

Dukanette

Kirjaa voi varata esim cdon.comista, josta julkaisupäiväksi ilmoitetaan 22.9 :O

Tommi K
Isyyspakkaus

Tietojeni mukaan kirjaa odotetaan painosta sen viikon loppupuolella, eli 22.9. se ei ole missään tapauksessa kaupoissa.

Dukanette

tuota arvelinkin, ajattelin vain informoida että tällaista ne lupailee... ;)

MiiaM (Ei varmistettu)

Kirja on ollut jo hyvän tovin varattavissa myös kirjaston Helmet -palvelussa. Ja minähän olen jo tietty käynyt sen varaamassa, jotta pääsen heti lukemaan!

Olisi ihana ostaa aina kaikki kiinnostavat kirjat omiksi, mutta kun kirjoja ei kerta kaikkiaan mahdu enää mihinkään! :( Mies uhkasi jo tehdä nykyisistäkin juhannuskokon...

Dukanette

meillä tää tulee pukin konttiin, mutta vasta kirjamessuilta. Eikös Rouvaa ole sinnekin buukattu? Jos vaikka sais nimmarin... :)

Tommi K
Isyyspakkaus

Joo, ruokamessuille, mutta nehän ovat siis samaan aikaan. Sinne vaan nimmaria hakemaan, niin Rouva on varmaan aivan hämillään :D

Dukanette

Se tulee mun isälle joululahjaks, joka on Maku-lehden fani :) 

Jenni H.
Terävät hampaat.

Oooh, tämä on kyllä niin hieno juttu! Onnea! BILEET.

Kommentoi