Gastronaatti.fi

Isyyspakkaus

Gastronaatin julkaisu lähestyy! Kirjan pitäisi ilmestyä kirjakauppoihin kahden viikon päästä, joten nyt taitaa olla sopiva hetki näyttää, mitä olen puuhaillut viime aikoina.

Annetaan Rouvan siis itse kertoa projektistaan ja kirjan taustoista!

Ja vielä tämä: Gastronaatti.fi.

Sitten vaan levittämään sanaa ja odottamaan sitä, että kirja tulee painosta!

Kommentit

Nii
En vaihtais sekuntiakaan

Olipa hyväntuulinen video, ihana :)

Tommi K
Isyyspakkaus

Kiitos! Kiva kuulla!

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiva ja luonteva video!

Tommi K
Isyyspakkaus

Rouva on kyllä minunkin mielestäni tosi luonteva tuossa. Mulla oli kuvamateriaalia paljon enemmänkin kuin mitä tähän mahtui, ja niiden perusteella mun mielestäni Satu sopisi oikein hyvin telkkariinkin!

Lilleri78
Tuttitango

Jee! Teidän reseptit on lähes aina (silloin kun kyseessä ei ole ollut liharuoka) houkutelleet mua kokeilemaan niitä, osuvat niin hyvin mun makumieltymyksiin :) Siispä Gastronaatti hieman houkuttelisi, vaikkei painettuja keittokirjoja nykyään tule enää luettua. Kirjaostokset harkinnassa ;)

Tommi K
Isyyspakkaus

Jee!

TheVillis (Ei varmistettu)

Mukava video, Rouva on luonteva, maisemat kodikkaita ja ruokakuvat herkullisen näköisiä! Onnea teille projektin valmistumisesta, kirja menee hankintalistalle!

Tommi K
Isyyspakkaus

Kiitos! Kiva kuulla!

Ilona/yopoydalla.blogspot.com (Ei varmistettu)

Eksyin blogiisi metsässäessäni (silkasta uteliaisuudesta) kirjatrailereita. Pakko myöntää etten ole ennen Gastronaatti-keittokirjan esittelytraileria pitänyt lainkaan kirjatraleireista niiden surkean laadun vuoksi. Palautit uskon kirjatrailereihin. Kiitos. Hyvältä näyttää!

Tommi K
Isyyspakkaus

Oo! Voi miten kiva kuulla! Se on rakkaudella tehty <3 :)

Kommentoi