Hauska astia, jossa on kiva poljin

Isyyspakkaus

"Hei tehdäänkö kulta niin, ettei kaiveta niitä roskia sieltä keittiön roskiksesta?"

"Onko sun rakas ihan pakko silputa sitä talouspaperia lattialle?"

"Mikset voisi vaikka kerätä sitä paperisilppua lattialta ja laittaa sitä sinne roskikseen?"

"Hei!!! Näitkö? Se keräsi sen silpun ja vei sen roska-astiaan! Onko tämä oikeasti meidän lapsi?"

"Ja nyt se keksi, että roskis aukeaa tuosta polkimesta. Oi miten taitava!"

Hetkinen... onkos tässä selitys sille, miksi lähes kaikki Rouvan desimitat ovat mystisesti kadonneet...?

Koska POLJIN!!! POLJIN!!!

Kommentit

Mums

Ihana! Meillä roskis on turvallisesti lapsilukollisen kaapinoven takana, mutta yksivuotias on vihdoin oppinut muun muassa: keräämään legot takaisin legolaatikkoon, keräämään kauhat ja paistinlastat takaisin keittiönlaatikkoon, ja muutenkin imitoi vanhempia siivouspuuhissa, mm. pyyhkii innokkaasti vessan lattiaa keltaisella paperinpalalla (itse pyyhin vessan lattiaa keltaisella rätillä aika usein kun pojan pissa ei aina mene pottaan vaan lentää kaaressa minne sattuu... :-)

Tommi K
Isyyspakkaus

Voi kun mekin päästäisiin tuohon... Kyllä tyttö edelleen lähinnä levittelee kaiken lattialle, ja harvemmin hän innostuu korjaamaan jälkensä. 

Piipo79

Meillä sama homma siivouksen (luuttuaminen, roskien vienti etc) kanssa, tän kun saisi pidettyä murkkuikään saakka saakka niin ois bueno!! Mä oon muutes miettinyt mihin meidän pikkulusikat on kesän alusta alkaen hiljalleen kadonneet...

MinEna
Kasvukäyrillä

Ihana kuulla, että toivoa on! Meidän 10kk purkaa lehtikorinsisällön noin 158 kertaa päivän aikana, eikä sinne ainakaan uskalla itse laittaa mitään, ettei neiti muista sen olemassa oloa ;)

Tommi K
Isyyspakkaus

Hah, joo, lehtikori meillä on nostettu senkin päälle. Välillä kokeilen, antaisiko tyttö sen olla jo rauhassa, mutta ei...

Salallaa (Ei varmistettu)

Meillä lukittiin aikanaan ikean lapsilukolla vaipparoskiksena toimivan vastaavan poljettavaan roskiksen kansi, kun herra alkoi sen kantta aukomaan ja sitä vasten pystyyn nousemaan.. no vähän aikaa kun aikaa kului eteenpäin niin lapsilukko oli enää hidaste, ei este..... Onneksi mielenkiinto roskiksiin on siinä määrin laantunut, että aikoinaan pöydille nostetut muut roskikset ovat nykyisin taas lattia tasolla, asia joka vielä n. puolivuotta sitten tuntui vain kaukaiselta haaveelta.

Tommi K
Isyyspakkaus

Mä kans uskon, että tämä on taas yksi "vaihe", joka menee pian ohi. Eihän hän enää ole kiinnostunut niistä sähköjohdoista ja pistorasioistakaan, joista hän ei pysynyt erossa joskus silloin alkuvuodesta.

Veera Katariina
barbamama

Muusikon lapsi löysi pedaalin

Tommi K
Isyyspakkaus

:) Myös pianon pedaalit ovat löytyneet, mutta niitä on vähän vaikeampi painella jalalla.

Kommentoi