Ja sitten lapseni sanoi, että... #42

Isyyspakkaus

Hmm...

Jotain tämän suuntaista on ehkä tullut joskus päästettyä suusta.

Kommentit

Jansson (Ei varmistettu)

Aivan super hauska blogi ja hellyyttävä lapsi! Jostain pomppasi tämä postaus silmiini ja luettuani sen luin kaikki muutkin Ja sitten lapseni sanoi että -kirjoitukset. En ole aikaisemmin lueskellut blogiasi, koska olen olettanut ettei täällä olisi mitään kovin mielenkiintoista 25-vuotiaalle lapsista haaveilemattomalle opiskelijalle, mutta kirjoitat tosi hauskasti ja tällaisia ihania hyvänmielen juttuja on mukava lukea. Luen varmasti jatkossakin! :-)

Tommi K
Isyyspakkaus

Kiitos paljon ja tervetuloa lukijaksi! Huomasin muuten itse tuossa hassun jutun: olen jotenkin onnistunut skippaamaan jutun #34 kokonaan :D Kyse ei siis ole siitä, että olisi poistanut jotain jälkikäteen vaan ihan vaan manuaalisen numeroinnin kämmi ;)

Luovahulluus (Ei varmistettu)

Onneksi kämmäsit numeroinnin kanssa alussa toiseen suuntaan. Olet merkannut kolmannen postauksen numero kakkoseksi. Nyt numerointi siis täsmää :)

Tommi K
Isyyspakkaus

Taisin merkata tuolla "ja sitten lapseni sanoi että"-tägillä yhden jutun jälkikäteen osaksi samaa sarjaa, vaikka olin tehnyt sen ennen kuin aloitin sarjan. Mutta kyllä, numerointi täsmää nyt, tavallaan ;)

Kommentoi