Ja valoroikan voittaja on...+ palautetta palstanpitäjälle

Isyyspakkaus

Viime viikolla käynnistämäni Johtoi.fi:n lahjoittaman valoroikan arvonta on päättynyt ja voittaja löytynyt!

Sain myös paljon kommentteja blogistani ja olin aivan liikuttunut saamastani positiivisesta palautteesta.

Oli tietysti kiva kuulla, että monia lukijoita kiinnostaa eniten vauvajutut ja isän fiilikset, ne kun ovat kuitenkin tämän palstan pääaihe. Ilmeisesti sivujuonteetkaan eivät ole aivan metsään menneet, sillä yllättävän moni mainitsi lempiaiheikseen sisustuksen, mökkihommat ja ruokajutut. Jopa kesän hyttysimuriraportit mainittiin mieleenpainuvimpina juttuina.

Eniten sydäntäni lämmitti kuitenkin useamman kommentoijan palaute, että kaikki mitä kirjoitan, on mielenkiintoista. Tärkeää on tyyli, ei aihe. Kiitos tästä!

Mitäs sitten oli toivelistalla? Oletteko varmoja, että halusitte meikki- ja muotivinkkejä sekä kauneusjuttuja? No itsepä pyysitte:

 • Punainen luomiväri ei ole hyvä ajatus. Se näyttää silmätulehdukselta.
 • Aikuisten potkupuku, WTF?
 • Mieluummin luonnollisen valkoinen kuin itseruskettavan oranssi.

Tämä saa riittää. Näillä osastoilla teitä palvelevat varmasti ainakin toistasataatuhatta muuta blogia.

Seuraavat pyynnöt tulivat yhtä lailla väärään paikkaan, mutta eri syistä kuin edelliset:

 • Kirja-arvosteluja: Viimeksi jaksoin keskittyä kirjaan vuosi sitten kesälomalla - katsotaan ensi kesänä uudelleen. Tsekkaa mieluummin vaikka Koko lailla kirjallisesti tai Sivulauseita.
 • Puutarhajuttuja: En omista, en tule omistamaan. Suosittelen Perho Kerttusen Kasvihormonia. Jos minulla olisi puutarha, se näyttäisi t... no jaa, ehkä joutuisin palkkaamaan Perho Kerttusen puutarhuriksi, jotta se näyttäisi tältä.
 • Seksi: No ehkä sitten, jos perustan jälleen blogin jollain nimimerkillä. Käännä vastaanottimesi Jeminan No Sex and the Cityn puolelle
 • Yksinhuoltajaisien arkea: En osaa valitettavasti kertoa tästä. Tai hetkinen - miten niin valitettavasti?
 • Muutto: Onko pakko muuttaa, jos ei halua?
 • Joku toivoi myös juttuja suomalaisen perheen tilasta. Voitte ehkä itse analysoida juttujani tästä näkökulmasta ja muodostaa mielipiteen siitä, mikä suomalaisen perheen tila on.
 • Kirjoittaisin myös mielelläni enemmän matkoista, mutta vanhojen matkojen läpikäynti olisi vähän friikkiä ja uusia ei ole juuri nyt tiedossa.

Mitä siis kävi? Pyysin palautetta ja sitten totean, että mikään ei tule muuttumaan. Hei, don't fix it, if it ain't broken.

Voin tehdä kuitenkin pari paljastusta tulevasta:

 • Remonttijuttuja on toivottu sen verran monta kertaa, että olen alkanut ideoida pidempää juttusarjaa remonttivinkeistä. Kokemusta kun on.
 • Ja musiikki. Olen jo muutamaan otteeseen maininnut sivulauseessa jotain bändihommiin liittyvää. Voisi olla aika raottaa hieman sitäkin verhoa.

***

Ai niin, se hieno valoroikka. Voittajaksi arpoutui nimimerkki totsku! Roikka pääsee kuulemma joko eteiseen, makuualkoviin tai keittiöön. Onnea voittajalle! Ehkä näemme joku päivä kuvan roikasta uudessa kodissaan?

Kommentit

Vanha sininen (Ei varmistettu)

Täydet kymmenen pistettä remonttivinkkiblogille! Näitä kaivataan. Taas tuskastellaan seuraavan remonttikohteen kanssa ensi viikonlopun iloksi. Tällä kertaa vuorossa onneksi vain 1.5 huonetta.

Vierailija (Ei varmistettu)

Eikä esim. siis 1.5 taloa :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Olen samaa mieltä, don´t fix it! Mutta ethän enää käytä sanaa parhautta ;)

Kommentoi