Juhlahumua The Blog Awardseissa

Isyyspakkaus

Kylläpä olikin hauskaa eilisissä The Blog Awards Finland -kemuissa!

Kuva: A-lehdet / Paula Virta

Viime vuonna Rouva osallistui juhliin yksin, mutta nyt päätimme pyytää lapsille hoitajan ja lähteä kerrankin liikkeelle kahdestaan. 

Rouva panosti tänäkin vuonna kampaukseensa ja sai Luomusartin Demin kotikäynnille, mikä oli kovin ystävällistä. Ja lettikampauksesta tuli jälleen upea!

Juhlat olivat niin hienosti järjestetyt kuin voi kuvitella: tunnelma oli korkealla A-lehtien toimitalon katossa, ruoka oli erinomaista, juotava ei loppunut kesken ja ilotulitus oli näyttävä.

Eritysikiitos Bushmillsin viskidrinkkipisteestä, jonka omena- ja inkiväärijuomat olivat petollisen hyviä.

Ja jaettiinhan juhlissa niitä palkintojakin!

Lilyn blogeista palkittujen joukossa olivat Nude ja Kolmistaan, ja erityisen iloinen olen siitä, että parhaaksi lifestyle-blogiksi valittiin lempieläimemme, Natan, WTD! Onnea kaikille!

Itse olin kännykkäkamerani kanssa muualla, kun palkintoja jaettiin, joten parempia kuvia ja listan kaikista voittajista voita katsoa Blog Awardsien sivuilta.

Olipa hauska nähdä muita bloggaajia, joista monia tapaa yleensä vain virtuaalisesti!

Kiitos siis seurasta ja blogikeskusteluista Sini / Kasvihormoni, Anne / 52 Weeks of Deliciousness, Emmi / Emmi Nuorgam, Tiina / Fanni ja KaneliEino / Tämän kylän homopoika, Jonna / Suolaa ja Hunajaa, Jenni / Liemessä, EskoE2O, Hanne / Valeäiti, Katja / Project Mama, Jenny / Vastaisku ankeudelleHertta / Lilou's Crush ja kaikki muut, joita en nyt muistanut mainita!

Ilta meni liian nopeasti ja liian monen kanssa ei ehtinyt juttusille.

Ja kiitokset tietysti myös A-lehtien väelle, oli hauska nähdä ja onnittelut myös teille hienoista järjestelyistä!

Kommentit

annemi

Olipa mukava nähdä pitkästä aikaa! ilta meni aivan siivillä ja tuntuu että ehti vaihtamaan kuulumisia vain muutaman kanssa, kiva että törmättiin siis :) 

ps. upea tuo Rouvan kampaus <3 

Tommi K
Isyyspakkaus

Niin oli! Ja kampaus oli todella hieno! Viime vuonna uhosin, että opettelisin tekemään sellaisia, mutta enpä ole vielä toteuttanut sitä.

Katja_optimismia (Ei varmistettu)

Oli kivaa törmätä piitkästä aikaa ihan livenä! :)

Katja
http://optimismiajaenergiaa.bellablogit.fi

Tommi K
Isyyspakkaus

Oli hauska nähdä! Mahtavaa syksyä teille!

Valeäiti (Ei varmistettu) Http://valeaiti.blogspot.com

Kiitos teille kummallekin! Oli äärimmäisen hauskaa yrittää houkutella teitä pahoille teille ja arvuutella monelta lastenvahti oikeasti pitäisi vapauttaa :D

...selvisikö siihen muuten vastaus?

Tommi K
Isyyspakkaus

Olisi kyllä ollut todella houkuttelevaa lähteä pahoille teille, mutta hyvä, ettei lähdetty. Nyt jo väsytti aivan tarpeeksi lauantaina... Lastenvahti pääsi varmaan ihan hyvissä ajoin nukkumaan, ei kyselty mihin aikaan olisikaan pitänyt tulla :)

Kommentoi