Kahdeksan lajin lounas Boulevard Socialissa

Uskotko, jos kerron, että Boulevard Socialissa (Bulevardi 6) on mahdollista syödä kahdeksan lajin ateria vain 29 eurolla? Siinä on hinta-laatusuhde kohdallaan, vai mitä? Kerrotaanpa, miten se onnistuu.

IMG_9553.jpg

IMG_9508.jpg

Ensinnäkin liikkeellä on oltava lounasaikaan. Boulevard Social tarjoaa kolmen annoksen lounassetin 29 eurolla. Listalta voi valita yhden kolmesta alkuruoasta, yhden kolmesta pääruoasta ja toisen jälkiruoista.

IMG_9520.jpg

Miten sitten kolme annosta muuttuukin kahdeksaksi? Siten että menee syömään kolmen tai neljän hengen porukalla, jolloin voi tilata listalta kaikkea ja jakaa annokset! Neljän hengen kanssa yksi alkuruoka ja yksi pääruoka tilataan kaksinkertaisina.

IMG_9535.jpg

Boulevard Social on samaa ravintolarypästä kuin Farang, Gaijin ja Bronda. Siinä missä Farang ja Gaijin ammentavat makunsa idästä, Bronda Italiasta, Espanjasta ja Ranskasta, Boulevard Socialin maut viittaavat Välimerta ympäröiviin maihin.

IMG_9521.jpg

Lounasmenu vaihtunee viikoittain, ja listalta voi odottaa löytävänsä esimerkiksi hummusta, lammaskebabia, tabboulehia, bulguria… Tällä lounaalla tarjolla oli mm. lammaspyöryköitä, turskaa ja punajuurta.

IMG_9551.jpg

IMG_9558.jpg

Olipa todella hyvää, ja kiva käydä välillä tässäkin ravintolassa.

Tämä oli niin loistava konsepti päästä maistelemaan annoksia laidasta laitaan, että tätähän pitäisi tehdä useamminkin!

IMG_9568.jpg

IMG_9579.jpg

Mihinkäs mennään seuraavaksi?

img_9588.jpg

Kommentit (1)
  1. 8 lajin illallinen viinipaketteineen oli taivaallinen elämys!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *