Kiitos Radio Classic

Isyyspakkaus

Mietitkö koskaan, millainen soundtrack blogien taustalla voisi soida? Kuuluuko Isyyspakkauksen taustalla enimmäkseen rokkia, poppia vai lastenlauluja? Vai kenties hip hopia tai räppiä?

Ei kuulu. Meidän soundtrackimme takana on Radio Classic.

Siitä on jo jokin aika, kun kyllästyimme pop/rock-radiokanavien soittolistoihin ja käänsimme keittiön radiomme taajuuden pysyvästi Classicille.

Autossa ja mökillä kuuntelemme edelleen niitä kanavia, jotka soittavat uutuuskappaleet puhki jo kolmen automatkan aikana. Vuosi sitten nämä kanavat soittivat joitain kesärenkutuksia siinä määrin, että minun pitää edelleen vaihtaa radiokanavaa, jos kuulen niitä. Viime viikonloppuna anoppilasta palatessamme onnistuin kuulemaan yhden uutuuskappaleen kahdesti samalta kanavalta kolmen tunnin matkan aikana.

Mutta kotona keittiön radiomme soittaa harvoin samaa kappaletta kahdesti. Arkisin illallisemme taustalla soi "Maailman kauneinta musiikkia" ja tytön iltapalaa siivittää "Classicin siniset hetket". Myöhemmin illalla, jos radio on vielä auki, kuulemme maanantaisin barokkia, tiistaisin wieniläisklassikoita, keskiviikkoisin elokuvamusiikkia, torstaisin jazzia ja perjantaisin romantiikan mestareita. Sunnuntaisin on oopperailta.

Ja kylläpä klassinen musiikki voikin kuulostaa hyvältä ja rauhoittavalta.

Tätäkö on olla keski-ikäinen?

Kommentit

minnamaa (Ei varmistettu)

Täällä keski-ikäisyys on alkanut lähestyä Radio Suomen muodossa... Yllättävän hyviä erilaisia biisejä ja mukavia puheohjelmia. Ja merisää :D

Piipo79

Jotenki parhaaksi musiikiksi on muodostunut hiljaisuus ku kaksi naperoa perheessä!

Pax
Liikehdintää

Nyt kodissa olisi taas radio, mutta pari vuotta sitten sen kuuntelu jäi. Välillä harmittaa, kun ei törmää uuteen musiikkiin, sitten taas ei, jos tosiaan autossa kuuntelee poppiskanavia ja huomaa, että ne toistavat samoja biisejä meno- ja tulomatkalla, joiden välissä on ollut muutama tunti. Mutta en tiedä, ihan en vielä klassiseen taivu, ruoanlaittomusiikiksi tulee monesti valittua jazzahtavaa kamaa, joten ehkä olen turmiollisella tiellä. Keski-ikä ei tule yksin.

muovikuu (Ei varmistettu)

Heh! No minä olwnnomlut keski-ikäinen jo 18-v lähtien.:D
tai taloudessa onkin kaksi, toinen 23v keski-ikäinen kuuntelee yle puhetta (!!) Ja tää toinen mielellään classic radiota.. Spotifykin soi säännöllisesti oma tekemä classic lista.
Älppäreitäkin koottu lähinnä classista tai joulumusiikkia.

Olen siis koko ei-teini-ikäni ollut ilmeisen outsider listahiteistä.. Toki jotkut osuu muhun, jos satun vaikka kaupassa kuulemaan, mutta harvemmin ja harvemmin.

Toki meillä on u2, Elvis, adele, MJ, abba, John denver , the difters etc. Säännöllisesti kuulolla:)

Maria78 (Ei varmistettu)

Meillä 3-vuotias poika pyytää autossa silloin tällöin klassista musiikkia. Alkusyksystä, kun kerhoon meno oli vielä hankalaa, pyysi hän klassista ja kuunteli sitä silmät kiinni. Se selvästi auttoi häntä. :)

Karuselli

Itse kuuntelen myös aina Classicia silloin kun ylipäänsä jotain kuuntelen. Ja myös meillä erityisesti vauhdikkain lapsistamme rauhoittuu selvästi, kun pistän aamiaispöydässä tai vaikka automatkalla klassista soimaan. Mulla on vankka usko siihen, että klassinen musa tekee meille monin tavoin hyvää. Sekä aivoille että sielulle. :-)

Viisikon isä (Ei varmistettu) http://viisikonisa.wordpress.com

Meillä soi yleensä jotain popahtavaa tanssimusiikkia jos jotain soi.Ihan vaan sen takia koska muksut tykkää tanssia :).Ajan autoa noin 4-5 tuntia päivässä ja silloin kuuntelen Radio Vegaa(!)Sieltä tulee aamuisin haastatteluja ynnä mummoille ja vaareille suunnattua ohjelmaa.Se on jotain niin erilaista kuin lähes kaikki loppuunkolutut hittiasemat joihin oon niin viimoisen päälle kyllästynyt että olen jäänyt koukkuun kyseiseen kanavaan.

Kommentoi