Kuukausi Taste of Helsinkiin

Isyyspakkaus

Helsingin upein ruokafestivaali, Taste of Helsinki, lähestyy, ja tapahtuma käynnistyy tasan kuukauden päästä! Olen käynyt maistelemassa tapahtuman antimia myös viime ja sitä edellisenä vuonna, joten kylläpä olinkin iloinen, kun kuulin, että olen yksi bloggareista, joiden kanssa tapahtuma haluaa tehdä tänä vuonna yhteistyötä!

Tänään sain jo hieman esimakua siitä, mitä on luvassa, kun kävin maistelemassa Kaartin Hodari & Hummerin (Pieni Roobertinkatu 2) annoksia muiden yhteistyöbloggareiden kanssa. Niin ja tytsyn, jonka kävin noukkimassa päiväkodista mukaani.

Pieni tyttö hurmasi muut ruokailijat sekä ravintolakäytöksellään että kameraposeerauksillaan. "On tainnut tottua olemaan kameran edessä?" kysyivät. Juu, näin voisi sanoa. Isäänsä tullut. 

Timo "Lintsi" Linnanmäen festivaalimenu koostuu hummeririsotosta ja hodareista. 

Minä suurena risottoystävänä en pannut yhtään pahakseni, että jouduin syömään myös suurimman osan tytön risottoannoksesta. Molemmat annokset tarjoillaan tapahtumassa toki pienempinä.

Oskarin II -niminen hodari maistui pienelle yllättäen risottoa paremmin, mutta hän kyllä keskittyi lähinnä sämpylän mussuttamiseen.

Maukasta, maukasta kyllä. Jos joutuisin valitsemaan suosikkini, sanoisin, että se oli se risotto.

Loppuun vielä yhteiskuva, johon pieni yllytettiin tekemään kunnon duckface. Hyvin onnistui!

Kuva: Nata / White Trash Disease

Kommentit

Nata - White Trash Disease

Ääää aivan mahtava kuva!!! :*

Tommi K
Isyyspakkaus

Eikös olekin! :D

iikeli
HKI Life

Näitä sun postauksia on kyllä todella mukava lukea. Välittyy iloinen arki hyvin ruudun toiselle puolelle.

Tommi K
Isyyspakkaus

Kiitos! Kiva kuulla!

CougarWoman
CougarWoman

Seuraavalla "Hesan"(!!)reissulla täytyy ehdottomasti mennä tuonne - kuolasin jo viime reissulla naapurista välitupakalla ollessani että kivan näköinen paikka myös. 

Hei jos tilaa sen koko hummerin niin tuleeko se kuorissaan? Tämä pösilö kun ei ole koskaan syönyt (kokonaista) hummeria, ja youtube-videot eivät anna tarpeeksi varmuutta yrittää ns. kaiken kansan nähden. Auttaiskohan Lintsi perkaamisessa..? ;) 

iikeli
HKI Life

Hummerin "perkaminen" on aika simppeliä, eikä siinä jaeta tyylipisteitä. Senkun rikot ja kaivat lihat ulos! Toimii aina! Pitäisi kyllä itsekin tuo mesta käydä kokeilemassa!

Tommi K
Isyyspakkaus

En ole syönyt kokonaista hummeria tässä paikassa, mutta kyllä ihmettelisin, jos se tulisi kokonaisena :) Ne kerrat kun olen jossain hummeria ottanut, sen pyrstö on ollut valmiiksi avattu, ja saksien särkemiseen taas on tullut jokin väline. Mutta mä en oikein tykkää siitä sotkemisesta enkä ylipäänsä halua laittaa sormia ruokaan, joten yleensä en tilaa hummeria, vaikka sitä olisi tarjolla. 

Maijalii (Ei varmistettu)

Mites muuten sitten kun tätä pientä tyttöä alkaa isona jurppiin kun hänen pikkulapsielämänsä on netissä? Olen aikaisemminkin miettinyt, että millä oikeudella vanhemmat tekevät pikkuihmisistä julkkiksia? Eri asia, jos joku paparazzi jahtais teitä, mutta te teette tämän tarkoituksella... Ei, enkä ole kateellinen enkä lapseton - joku kuitenkin alkaa aprikoimaan tätä ;)

Tommi K
Isyyspakkaus

Tämä asia nousee silloin tällöin esiin jossain perheblogissa, joten kyllähän sitä toiset aprikoivat. Vanhemmat jakavat lapsiinsa liittyviä asioita vanhemman oikeudella. Kysymys on tietty siitä, mihin vetää yksityisyyden rajat. Toisille pelkkä kuvan laittaminen sosiaaliseen mediaan menee sen yli, mutta itse en koe jakavani blogissakaan asioita, joita tytön pitäisi hävetä isompana. Olen hyvin tarkka sen suhteen, mistä kirjoitan, ja toisaalta lapsi on vain yksi aihen muiden joukossa. Julkkiksia taas emme tunne olevamme.

piupali (Ei varmistettu)

Ja yks pointti: meidän elämään internet ja sosiaalinen media ovat tulleet, ipanoidemme elämässä ovat aina olleet. Tän päivän nuorista lähes jokainen jakaa elämäänsä somessa tavalla tai toisella.

Aacee (Ei varmistettu)

Tuli mieleen että Lontoossa toimii ketju nimeltä Burger and Lobster... taitaa idea tulla sieltä. Joka tapauksessa ihan hauska konsepti. http://www.burgerandlobster.com/

Kommentoi