Lomakuvia lapsen kamerasta

Isyyspakkaus

Katselin jälleen huvittuneena, millaisia kuvia tytölle kuvauskäyttöön annetun puhelimen muistiin on tallentunut hänen kesälomansa aikana. Kuvia olikin yllättävän paljon, ja tässä niistä parhaat palat.

Siirtolapuutarhasta. Kävimme katsomassa mökkiä ensimmäisen kerran jo juhannuksen jälkeen. Tyttö oli vaikuttunut lähinnä kukista.

Porvoosta. Kamerassa oli useita kuvia isosta työkoneesta, kauppojen ikkunoista, Meat Districtistä ja city-siilistä.

Pikkuveljestä. Hänestä löytyi ainakin sata kuvaa.

Turusta. Tyttö ihastui kovasti Park Hotelin posliinikoiraan, ja halusi ottaa monta kuvaa myös pihan suihkulähteestä. Ja tietysi hotellin papukaijasta. Kuvien joukossa oli myös otos WC-istuimen vieressä seinällä olevasta lankapuhelimesta, joka taisi olla tytöstä kovin erikoinen näky. Niin minustakin.

Niiskuneidistä. Naantalin Muumimaailmaan kamera ei tullut mukaan, mutta Muumimaailmasta ostettu Niiskuneiti pääsi kuviin myöhemmin.

Kylmäpihlajan majakkasaarelta. Saarella kameraa muistettiin pitää mukana paremmin, ja kuvia oli niin majakan tornista kuin kallioiltakin, ja myös kohtaamisemme rantakäärmeen kanssa päätyi kameran muistiin.

 

Mummilasta. Tyttö sai isiltä jättisaippuakuplasetin, ja kuvasi myös kukkapenkkejä.

Pikkuveljen nimijuhlista.

Ja mummon 60-vuotiskesäjuhlista. Kuviin pääsi lähinnä kukkia.

Hauska kesä näytti olleen tytölläkin!

Kommentit

Juliaihminen
Juliaihminen

Toi on ihan mahtava idea antaa kamera lapsolle. Harmi, että tuo meidän Alppu 6 kk ei ihan vielä saa sillä muuta aikaiseksi kuin kuolaisen hihnan, mutta ehkä jo ensi kesänä!

Tosi suloisia kuvia muuten. :)

Tommi K
Isyyspakkaus

Hehe, "Saisinko puhelimen" oli suurin piirtein ensimmäinen asia, jonka tyttö oppi sanomaan. Otamme itse Rouvan kanssa niin paljon kuvia, että on ollut aika luontevaa antaa myös tytön harjoitella kuvaamista. Ja jos hän vaikkapa ravintolassa haluaa ottaa kuvan annoksestaan, meillä Rouvan kanssa ei ole juurikaan varaa sanoa, että ei käy. Kutsummekin itseämme hullunkuriseksi perheeksi.

Tilia kirjautumatta (Ei varmistettu)

Ihania kuvia! Angervokuva saarelta oli suosikkini.

Tommi K
Isyyspakkaus

Eikös! Se on hieno!

Kommentoi