Marrakech Madness Feast @ Sandro

Kävimme viime viikolla työporukan tiimi-illallisella Ravintola Sandrossa Eirassa (Tehtaankatu 34). Enpä ollutkaan käynyt Sandrossa aikoihin! Eiran Sandron brunssi testattiin aika tasan kaksi vuotta sitten, ja Kallion Sandrossa olen käynyt kolmisen vuotta sitten pari kertaa illallisella. Oli siis jo aikakin käydä katsastamassa, miten ruoat ovat muuttuneet.

IMG_2411.jpg

IMG_2379.jpg

Sandron listalta löytyy pohjoisafrikkalaisia ja välimerellisiä makuja. Muistan hämmästelleeni aiemmin sitä, miten alku- ja pääruokien kanssa tarjoiltiin täsmälleen samat lisukkeet, mutta nyt ateriakokonaisuudet tuntuivat paremmin suunnitelluilta.

Valitsin listalta Marrakech Madness Feastin, johon kuului alku-, pää- ja jälkiruoat. Pääruoaksi sai valita minkä tahansa listan tajine-annoksista. Uusi menu oli muuten käytössä ensimmäistä iltaa.

IMG_2354.jpg

Nälkä vetää vakavaksi.

IMG_2383.jpg

Ja saa janoiseksi.

IMG_2365.jpg

Alkupalani oli vuohenjuusto-mantelipastilla, joka oli aivan törkeän hyvää.

IMG_2387.jpg

Pääruoaksi kannettiin karitsanpotka-tajine. Liha oli täydellisen mureaa, mutta suolaa olisin kaivannut asteen verran enemmän.

IMG_2399.jpg

Kollegani hyrisivät tyytyväisyyttään omien risottojensa ja kofta-annostensa kanssa. Myös ruokien kanssa tarjotut tahnat olivat erinomaisia, ja niitä olisi selvästi mennyt enemmänkin.

IMG_2401.jpg

Pari kollegaa tilasi vielä bataattiranskalaisia, ja ne olivatkin niin makoisia, että ei tarvinnut kahdesti kysellä, kuka haluaa vielä maistaa.

IMG_2416.jpg

Lampaanpotka oli sen verran tuhti, että jälkiruoka ei olisi lopulta ollut aivan pakollinen. Tällä kertaa tarjolla oli mausteista ja tiivistä kakkua ja rapea rullanen. Tosi vaikea sanoa, mitä ne sisälsivät.

IMG_2424.jpg

Illallisen jälkeen olisi ollut varmasti järkevä vyöryä kotiin nukkumaan, mutta Karaokebar Erottajan kutsu kuului Eiraan asti. ”Miksipä ei?” ajattelin, ja hyppäsin taksiin muiden mukaan.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *