The Näköala @ Clarion Sky Room

Isyyspakkaus

Helsingissä ei ole liikaa näköalapaikkoja, ei varsinkaan kaikille avoinna olevia. Matalaan kaupunkikuvaan on nyt kuitenkin ilmestynyt uusi maamerkki, kun Clarion-ketju avasi uuden hotellinsa Jätkäsaareen.

78-metrisen hotellin 15:nnessä kerroksessa sijaitsevasta Sky Room -baarista avautuu varsin hieno näkymä yli Helsingin.

Vastaavia näköalapaikkoja ei kaupungissa ole kuin Hotelli Tornin Ateljee Bar. Jos siis se on jo nähty, ja haluaa nähdä kaupunkia uudesta lintuperspektiivistä, kannattaa suunnata esimerkiksi ysiratikalla kohti Länsisatamaa. Ja toivoa, ettei satu samaan sporaan kaikkien niiden risteilymatkustajien kanssa.

Valitettavasti en osaa sanoa baarin drinkeistä mitään, sillä seurueemme tilasi vain skumppaa. Pitää siis testata toisella kerralla, olenko samaa mieltä kuin Nytin kriitikko tällä viikolla.

Maisema oli kuitenkin oikein hieno, ja kun kuvan otti tarpeeksi lähellä ikkunalasia, baarin valotkaan eivät heijastuneet siitä linssiin.

Tulevina vuosina uusia tornitaloja ilmestyy muuallekin kaupunkiin. Jännä nähdä, miltä Kalasataman Redi ja Pasilan tornitalot tulevat näyttämään. Toivotaan, että joihinkin niistä tulee myös jokin näköalapaikka.

Kommentit

Aarnilintu (Ei varmistettu) http://aarnilitu.blogspot.fi

Onko tuo semmoinen, että sinne voi päiväsaikaan mennä lasten kanssa? Näköala vaikuttaa tosiaan kurkkaamisen arvoiselta!

Tommi K
Isyyspakkaus

Voi hyvin mennä lastenkin kanssa. Tuo on sellainen cocktailbaari, jossa on ikkunoiden äänessä istuskeluun tarkoitettuja sohvaryhmiä. 

Kommentoi