Nypynpoistaja

Isyyspakkaus

New York on selvästi hyvin stimuloiva ympäristö. Tyttökin on kahden viikon aikana oppinut konttaamaan, istumaan, nousemaan polvilleen, ja nyt myös sekä seisomaan tukea vasten että tulemaan hallitusti alas. Ottaapa hän tukea vasten myös pieniä askelia.

Nyt hän ulottuu entistä paremmin koskemaan kaikkeen - ja maistamaan kaikkea. Vähän väliä löydän jostain jonkin esitteen, mainoksen tai kartan, jonka yksi kulma on märkä ja osa siitä kadonnut. Myös kameran ja tietokoneen johdot ovat vastustamattomia.

Suuhun ei eksy vain paperia ja johtoja, vaan sieltä saa vähän väliä kaivella pois pölypalloja, joita hän noukkii lattialta ja matolta.

Hänestä on myös hauskaa nyppiä äitinsä villasukista nyppyjä. Ja mihin ne menevät? Suuhun, tietysti.

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

Ihana tuo teidänkin pieni! Muistan tuon "kaikki suuhun"-vaiheen. Kivointa lumen sulamisen jälkeen kaivella sepeliä sieltä pienestä suusta. Voi laskea kuinka monta kiveä milloinkin oli saatu suuhun yhtäaikaa. :D Mutta se menee ohi! Enää ei mene pikkutavarat suuhun, mutta kissanruoka on paljastunut suureksi herkuksi!

Vierailija (Ei varmistettu)

Hah, nyt vaan kaikki neuleet esiin, niin nypyt häipyy kuin itsestään. :p

Vierailija (Ei varmistettu)

Ah onneksi meidän pieni (nyt jo vähän isompi) ei ollut koskaan perso tunkemaan kaikkea suuhunsa. Söi lähinnä vaan omista kirjoistaan kulmat mutta that's it.

Omenainen

Suloinen tuo alin kuva. Meillä kissat tekee tuota ihan samaa. Etenkin paperinkulmat ja lentoliput työpöydällä ovat jatkuvassa vaarassa.

Ainoa vaan että meidän hulttiot eivät kasva koskaan isoiksi ;)

Tommi K
Isyyspakkaus

Yksi vastustamaton asia ovat myös kengät. Kotona kenkiä pidetään tuulikaapissa, mutta täällä niitä on pidetty ulko-oven vieressä. Tyttö on niin kiinnostunut kengistä, että niitä on ollut pakko alkaa pitää roskiksen päällä.

Hän haluaisi myös kovasti ryömiä kylpyhuoneeseen, jonka lattia on aina vähän märkä, heti kun ovi on auki. Sen sijaan makuuhuoneeseen hän ei yritä mönkiä koskaan. Hassua.

Vierailija (Ei varmistettu)

Tuo kenkäinnostus on myös meilläkin, ja kylpuhuone! Jos oven laittaa nenän edestä kiinni niin itkuhan siitä seuraa. Pesukone nääs...

S-S

Nöftänsyöjä löytyy meiltäkin! Lisäksi johdot kiinnostavat myös. Kaikista kovimmat vauhdit saavat aikaan (liian) matalalle unohtuneet iPad ja puhelimet.

Kenkiä ei täällä vielä olla löydetty, mutta varpaat (etenkin äidin, koska kynnet on lakattu) ovat äärimmäisen mielenkiintoisia. Ja ilmeisesti myös hyvänmakuisia. Voi lapsiparka...

Ellie Bee (Ei varmistettu)

Komppaan. Bebe hyökkää kuin ohjus kohti vessaa jos ovi on jäänyt raolleen. Kylpyhuone on myös pop. Sen täytyy olla joku yleismaailmallinen vauvojen intoilujuttu, että kaikki "epätavallinen" - paikat tai tavarat - kiinnostaa :D Aavistuksen silti ällöttää kun löytää neidon eteisestä (p**kaiset) kengännauhat suussa.. Ja hymy korvissa tietty..

Teidän pikkuisella on ollut siellä oikein vauhti päällä, paljon uusia taitoja! Sitä vaan mietin että mites sitä alas laskeutumista opetetaan? Vai voiko sitä opettaa? Näillä 8-9 kk ikäisillä kun tuntuu olevan aika hurjat luulot omista taidoista..

Ellie

ps. NYCissä näytti kyllä keväiseltä. Stadissa on täysi talvi!

Neenee (Ei varmistettu)

Hän on kyllä itse suloisuus<3 Meilläkin kengät on se must-juttu. Niitä kannetaan, syödään jne. Meidän nypynpoistajan suosikki on torkkuhuovat, joista napsitaan jatkuvasta pientä suuhun pantavaa. Kylppärissä suosikki on lattiakaivon ritilän reiät: niihin on niin kiva työntää sormet:)

Ewa (Ei varmistettu)

Kannattaa varoa papereita ja vihkoja, joissa on niittejä kulmassa. Kokemusta siitä miten vauva söi niitin paperin mukana!

Kommentoi