Onnea on ruohonleikkuu

Isyyspakkaus

Miten voikin olla näin tyytyväinen olo niinkin yksinkertaisesta asiasta kuin nurmikon leikkaamisesta?

Homman valmistelut olivat toki hieman työläät, sillä ensin nurmikolta oli kerättävä kaikki puista pudonneet ja pilaantuneet omenat. Sen jälkeen tuli kova kiire, sillä lähestyvä sadepilvi uhkasi kastella nurmikkoni juuri ennen kuin ehdin leikata sen. Ehdin ensin.

Oli hauskaa, että mökkikauppoihin sisältyi myös pitkälti koko mökin irtaimisto, joten meidän ei tarvinnut lähteä hankkimaan heti kaikkia puutarhanhoitovälineitä ja puutarhakalusteita. Nurmikon hoitoon oli varastossa sähkökäyttöinen ruohonleikkuri, joka on mukavan pieniääninen verrattuna bensiinikäyttöisiin leikkureihin. 

Pihalla on peräti kaksi pöytäryhmää, joista toinen on valkoista ja toinen harmaata puuta.

Pidän kovasti myös puisesta puutarhakeinusta, jossa on kiva syöttää vauvaa ja keinutella muutenkin.

Pihassa odottaa käyttöä myös sekä puugrilli että pallogrilli, ja varaston puolella on kaasupoltin muurikkapannulle. Ruoanlaittoa varten meidän on toki hommattava vielä mökille kaikki muut ruoanlaittovälineet ja astiat.

Rouva keräsi mukaansa suurimman osan marjapensaiden sadosta ja kimpullisen kukkia.

Kotona mietimme jälleen sitä, miten epätodelliselta koko asia tuntuu. Miten voikin olla, että tämä mökki tuli myyntiin vain muutama päivä sen jälkeen, kun aloin ylipäänsä katsella siirtolapuutarhamökkejä? Ja miten sen jälkeen vastaan ei ole tullut yhtään toista mökkiä, jota voisimme edes harkita? Aivan kuin olisin saanut jostain viestin, että juuri nyt pitää toimia.

Ehkä siinä oli jotain ylimaallista. 

Kommentit

AjaA (Ei varmistettu)

Mitäs nyt tapahtuu teidän toiselle mökille? Vinkkaa jos tulee myyntiin ja olisi sopivan matkan päässä..

Tommi K
Isyyspakkaus

Etelä-Savon mökki on Rouvan perintömökki, joka on hänen isänsä rakentama, ja sille ei tapahdu nyt mitään. Siellä käydään nyt varmaan vähän vähemmän, mutta myyntiin sitä ei laiteta.

Villa Saga

Ihana ilme metrokuvassa, selkeä mökkionnellisuus! Ja jee, mekin päästään pian metrolla mökille, tosin ei kotoa mutta kaupungista.

Tommi K
Isyyspakkaus

Hih, niin taitaa olla! Kivalta näyttää teidän Villa Saganne!

Kommentoi