Out of Office

Isyyspakkaus

Kiitos viestistäsi! Olen perhevapaalla 12.8.2013 saakka enkä lue tänä aikana sähköpostejani.

Työasioissa pyydän ottamaan yhteyttä kollegoihini. Muissa asioissa voit soittaa matkapuhelinnumerooni.

***

Thank you for your message! I'm on family leave until August 12, 2013 and will not read my e-mails during my absence.

In work-related matters please contact my colleagues. Otherwise you can call my mobile.

  • Asiakasprojektien ja sisäisten kehitystehtävien vastuut siirretty kollegoille
  • Kehityskeskustelut pidetty
  • Taksikuitit kirjattu matkalaskulle
  • Läksiäiskahvit tarjottu
  • Työtunnit kirjattu
  • Out of office -viesti laitettu päälle.

Olo on kevyt mutta jännittynyt. 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Paljon onnea :)

HelloAochi

Onnea! Mikä on tuo ihanan näköinen kakku, tahtoo!

Vierailija (Ei varmistettu)

Mukavaa koti-isyyttä! Meillä mies lopettelee juuri 3kk kotonaoloa ja tämä äiti alkaa taas asennoitua kotiinjäämiseen kevääksi, kun työpäiviä on jäljellä yhden käden sormilla laskettava määrä. Opettavaista on ollut puolin ja toisin ja on ollut kiva huomata että 8kk poissaolon jälkeen töissäkin osaa olla. Niin ja jos lapsen ekat 7kk meni hyvin äitiriippuvaisesti on ollut mahtava huomata kuinka hyvin isä ja lapsi pärjäävät (ekasta päivästä lähtien ei ole ollut mitään ongelmia). Oikeasti toivoisin että jokainen isä saisi mahdollisuuden olla lapsensa kanssa (kaksin, ilman äitiä) pidemmän pätkän kotosalla, se on aika antoisaa (moni äiti ei ehkä olisi valmis töihin kun lapsi on 7kk, mutta meillä tämä toimi todella hyvin).

Vierailija (Ei varmistettu)

Mutta kakara piti duunata miehen kanssa johon et oikein edes osaa luottaa? Sulla lienee ylipäätään mahtava käsitys miessukupuolesta. Jos ja kun joka toinen liitto päätyy eroon, ainakaan todennäköisyys ei ole puolellanne...

Vierailija (Ei varmistettu)

Mikä ihme tuo viimeinen kommentti oikein on?

Vierailija (Ei varmistettu)

Toivottavasti ei sitten tarvise ikinä palata tuohon oravanpyörään.

Tommi K
Isyyspakkaus

Terveisiä vaan täältä vanhempainvapaalta. Vielä tämä ei tunnu normilauantaita kummemmalta, vaikka Rouva onkin ollut koko päivän omissa harrastuksissaan :)

HelloAochi: Nämä tortut eivät (valitettavasti) olleet itsetehtyjä, vaan kävin nappaamassa työmatkalla mukaani Kakku & Leipä Keisarin mango-passion- ja appelsiini-suklaakakut. Olivat kyllä tosi hyviä molemmat!

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Komppaan tuota tokaa Vierailijaa, olisi mahtavaa että jokainen isä olisi pienen pätkän lapsen kanssa kotona! Minun mieheni on paraikaa isäkuukaudella, eli 6 viikkoa kotona ja minä töissä 4 päivänä viikossa. Minulle tekee ihan hyvää päästä välillä töihin ja aikuisten ihmisten pariin, ja mieheni on tyytyväinen kun sai pienen paussin työelämään. Ja miten hyvää tämä tekeekään isä-lapsi-suhteelle! Sekä isyys-itsetunnolle ;)

Oikein mukavaa vanhempainlomaa sinulle! Tämä on niin spesiaalia aikaa kun lapsi on pieni. Ps.Kiva olisi kuulla koti-isän ajatuksia kotona olemisesta ja lapsenhoidosta, taidanpa alkaa seurata palstaasi ihan säännöllisesti :)

Kommentoi