Parodia on suuri kohteliaisuus

Isyyspakkaus

Huikeaa, kiitos Kristaliinalle vinkistä: Vauva.fi:n keskusteluissa (juu, todellakin...) on meneillään suuri blogiparodiatietovisa. Siis joku parodioi bloggarin kirjoitustyyliä ja muut arvaavat, mistä on kyse.

Ja siellähän se oli tällainenkin teksti:

"Eilen palasimme pitkään odotetulta ex tempore New Yorkin -matkalta. Jet lag ei paljon pientä väsyttänyt, saihan hän kulkea koko pitkän viikonlopun uutukaisessa Stella-hupparissaan ja laadukkaissa nahkakengissään nauttien sekä omistautuvan uraisänsä että huippuruuanlaittajaäitinsä (Huom huom rouvan uusin kirja on julkaistu, voit lukea siitä tästä linkistä (www.samanmediakonserninpuffauksetomistatuotteistaan.fi) seurasta. 

Söimme pitkän kaavan kautta. Kaikkiaan söimme kolmen päivän aikana 29 eri ravintolasa, kuten alla avautuvasta kuvakavalkadista voi nähdä. Nautimme maailman parhaat hampurilaiset juuri avatussa Pingopango-ravintolassa jossa kuulemma myös Lady Gaga käy usein, eittämättä maistuvimmat mustekalarenkaat edesmenneen Michael Jacksonin suosikkipaikka XYZ:ssa ja viihdyimme tietenkin kaikkina iltoina teatterissa ihastellen Hair- ja Cats-musikaaleja hetero-versioina. Sen lisäksi kokkailimme vuokraamassamme studio-asunnossa, joka sijaisti - totta kai aivan Sinkkuelämää-sarjan Carrien asunnon yläpuolella. Mr. Bigin sijaan rouva sai huiskuttaa akkunasta minulle, kun vilistin aamutuimaan hakemaan tuoreet croissantit ja vastapuristetut greippimehut vastapäisestä delistä.

Ihmettelette ehkä, miten voimme ehtiä tämän kaiken? Tai miten pystymme syömään viikonlopun aikana 29 ravintola-ateriaa ja kotikokkailut päälle? No, kuluttaaahan se energiaa, kun vaatii lapsiystävällistä palvelua Helsingissä, saati sitten aikuisten orgioihin suunnitellussa New Yorkissa! Edellisestä Nykin-matkastamme (3 viikkoa sitten, btw) voit lukea täältä."

Osuvaa, hah!

Viime keväänä New Yorkissa

Hyvin tehty parodia on suuri kohteliaisuus. Kiitos siis siitä! :D

 

 

(Studioasuntoa emme tosin vuokraisi, sillä lapsi pitää saada nukkumaan oven taakse. Ja Rouvan kirja on toisen mediakonsernin tuote. Olisin ehkä myös kirjoittanut delin sijaan jostain ihanasta brunssista Williamsburgissa ;) )

Kommentit

MinEna
Kasvukäyrillä

Nää oli kyllä oikeasti hyviä, ja erittäin hyvällä maulla tehtyjä!

Meijän neiti repeäisi kateudesta tosta hupparista, ja mä noista 29 ravintolasta :D

Nata - White Trash Disease

Tää oli iha loistava ketju! Päivän naurut koko toimistomme posselle!

Vierailija (Ei varmistettu)

Nää on kyllä hyviä! Mut tää kuvaa enemmänkin sun blogia:

"On taas kamala pimeä talvi tulossa ja minä en kestä talvea enkä varsinkaan suomalaisia talvella (vaikka minä itsekin olen suomalainen). Siksi meidän perhe reissaakin taas aurinkoon ja muuten nauttisin lomasta täysillä, mutta kun pitää lentää koneessa, joka on täynnä suomalaisia. Tiedättehän, suomalaiset ovat töykeitä, epäystävällisiä moukkia eivätkä jaksa kuunnella lasten ääniä ja oikeastaan suomalaiset vihaavat lapsia! Vaikka suomalaista juopoista lähtee paljon enemmän ääntä ja hajua kuin lapsista. En voi sietää sitäkään, että maailmassa on hotelleja, jotka on tarkoitettu aikuisille. Se on ihmisoikeusloukkaus ja minun lapsenikin kysyi miksi hän ei ole tervetullut johonkin hotelliin. Minusta se on väärin kuten sekin, että kaikkiin ravintoloihin ei illalla päästetä lapsia - tämä onneksi on vain suomalainen ilmiö, sillä ulkomailla ihmiset osaavat käyttäytyä ja lapset ovat tervetulleita kaikkialle. Suomessa vihataan lapsia, vaikka täällä onkin parhaat yhteiskunnan tarjoamat perhe-edut. Minusta nämä edutkin ovat vääränlaisia ja ajan sitä, että myös isät hoitavat lapsia ainakin 6 kk. Minunkin mieheni hoiti ja jos se toimi meillä, miksi se ei toimisi kaikilla muillakin? Etelän lomat ovat ihania, koska ulkomaalaiset ihmiset ovat ihania ja hymyilevät lapsille - toisin kuin suomalaiset ja en minäkään hymyssä suin vastaa blogissani kommentteihin, joissa ollaan eri mieltä kanssani. Varsinkin jos kommentoija on äänestänyt persuja! Minusta kaikkia ihmisiä ei todellakaan tarvitse suvaita, jos nämä ihmiset ajattelevat väärin ja ovat suoraan sanottuna idiotteeja! En voi sietää sitä, että pikkutytöille edes myydään vaaleanpunaisia vaatteita tai heitä kannustetaan prinsessaleikkeihin. Minun lapseni ovat paljon älykkäämpiä kuin jotkin pikkubimbot, jotka leikkivät prinsessaa. Onneksi lapseni ovat jo sen verran isoja, että heitä vihdoin jaksaa paremmin. Vihaan vauva-aikaa! Onneksi sain kuitenkin kokea sen niin sain blogilleni aiheen ja onneksi lapsille sattuu koko ajan jotain, jota voin käsitellä mieluiten kriittisestä näkökulmasta ja toki niin, että lukijat ymmärtävät, että meidän perheessä tehdään oikeita ratkaisuja."

Vierailija (Ei varmistettu)

Eiks toi oo ihan selvästi Project Mama? Vaikka ei kyllä kovin hyvä parodia, noi muut oli oivaltavampia.

Vierailija (Ei varmistettu)

Eiku toi on project mama :P

Sucette
ce petit cœur

Ahahahahha toi on ihan mahtava ketju! :D Jotkin parodiat on tosi osuvia!

Anonononomoys (Ei varmistettu)

Humour failure.

Vierailija (Ei varmistettu)

Teillä on tytön kanssa ihan samanlainen ilme ekassa kuvassa;-) Isin tyttö!

Kommentoi