Rovio Back to School

Isyyspakkaus

Kesälomasta on kulunut neljä viikkoa, ja nyt jo tuntuu kuin olisin uuden loman tarpeessa. Liki kahden kuukauden poissaolon jälkeen olisi tarvinnut jonkinlaisen pehmeän laskun, mutta jouduin heti sammuttelemaan tulipaloja ja tilanne on edelleen päällä.

Ei työnteko toki ole pelkkää otsan kurtistelua ollut, ja esimerkiksi tällä viikolla saimme lukea positiivisia uutisia Rovion tuloksen kehityksestä ja myös leffan jatko-osan suunnittelusta.

Viikon päätapahtuma oli kuitenkin Pelit-yksikön Back to School Party Koskenrannassa torstaina.

Tila oli laitettu näyttäväksi, ruoka oli hyvää ja tilaisuuden ainoa puhe lyhyt.

Talon oma bändi soitti kemuissa. Itse jätin esiintymisen väliin, sillä jouduin toteamaan, että kaikkeen ei nyt yksinkertaisesti ole aikaa. Ehkä sitten taas ensi kerralla.

Illan varsinainen yllätys oli Darude, joka toimi loppuillasta DJ:nä ja aloitti keikkansa Angry Birdsin tunnarista ja Sandstormista tehdyllä remixillä, joka on myös Angry Birds -pelin Mighty League -päivityksen tunnusmusiikki.

Tänään kiittelin itseäni päätöksestä jättää jatkot väliin, mutta työkaverit oli vaikea saada uskomaan, että minun piti ihan oikeasti olla aamupäivä kotona vauvan kanssa, kun Rouva käytti tyttöä neuvolassa. Eikä sillä ollut mitään tekemistä juhlien kanssa.

Kyllä työpaikoilla tarvitaan juhlia yhteishengen nostattamiseksi, ja nyt varsinkin oli syytä juhlia. Nyt toivotaan, että sama meno jatkuu, ja uudet pelit menestyvät vielä vanhojakin paremmin!

Kommentoi