Siivouspäivä(.com)

Isyyspakkaus

Laskettu aika tuli, mutta vauva ei. Taitaa tulla äitiinsä, joka on aina hieman myöhässä. Ehdimme siis tutustua ensimmäiseen Siivouspäivään, joka muutti kaupungin kirpputoriksi samaan tapaan kuin Ravintolapäivä ryppääksi popup-ravintoloita.

Kolea ja tuulinen ilma karkottivat meidät nopeasti takaisin sisätiloihin, mutta löysimme sentään itkuhälyttimen viidellä eurolla. Perfetto. Sehän olisi pitänyt joka tapauksessa hankkia jostain.

Toivon todella, että tämä tapahtuma järjestetään uudestaan, sillä osallistuisin siihen itsekin hyvin mielelläni myyjänä. Autottamalle ihmiselle on ylitsepääsemättömän vaikeaa organisoida itseään tavaroidensa kanssa Valtteriin tai Hietsun kirpparille, ja itsepalvelukirpparipöydän vuokraaminenkin vaatisi, että kamat saisi paikalle jollain muulla välineellä kuin raitiovaunulla.

Isompaa tavaraa voi tietty myydä Huuto.netissä, mutta pientä sälää ja vaatetta en jaksa sinne laittaa. Ehkä siis ensi Siivouspäivänä perustan oman pöydän tuohon jalkakäytävälle.

Olemme kehitelleet Rouvan kanssa konseptia myös Ravintolapäivän varalle, mutta siihen meidän ei ole ollut vielä mahdollista osallistua remontistamme johtuen. Nyt remontti olisi valmis, mutta tapahtuma järjestetään seuraavan kerran jo viikon päästä, 19.5.2012. Ehkä siis sitäkin ensi kerralla.

Kommentoi