Stop the press: Äiti ja isi lähtevät kahdestaan ulos!

Isyyspakkaus

Mitenkäs tässä näin kävi? Meidänhän piti Rouvan kanssa muistaa ottaa myös kahdenkeskistä aikaa ja hankkia silloin tällöin lastenhoitaja vahtimaan tyttöä.

Kävimme kyllä viime elokuussa katsomassa Madonnaa, ja tytön kummi(tus)täti ja -setä tulivat hoitamaan lasta. Syyskuussa anoppilassa ollessamme kävimme kahdestaan katsomassa Puhdistuksen paikallisella kunnantalolla. Ja sitten... Niin.

Uudenvuodenaattona mummo ja pappa vahtivat tyttöä, kun olimme kavereiden häissä (ne samat kummitukset), ja tammikuussa Rouva pääsi katsomaan bändini keikkaa Semifinaliin. Mutta voidaankos näistä mitään laskea oikeastaan kahdenkeskiseksi ajaksi?

No juu, onhan meillä ollut kahdenkeskistä aikaa kotioloissa, oikeastaan joka ilta. Olemme ehtineet tehdä ruokaa ja katsoa jonkin elokuvankin. On siinä silti jotain erilaista, että voi olla hetken kahdestaan jossain muualla kuin kotisohvalla.

Mutta se kuitenkin vaatisi ylimääräistä ponnistelua. Molemmilla on myös ollut niin paljon menoja sekä arki-iltaisin että viikonloppuisin, että kotona loikoilu ei ole ollut yhtään hassumpi vaihtoehto, kun siihen on ollut mahdollisuus.

Onneksi nyt kuitenkin saimme potkun tehdä jotain kivaa kahdestaan, kun tytön kummitustäti tarjoutui täysin oma-aloitteisesti hoitamaan tyttöä lauantaina. Siis tänään.

Oo! Mitäs mitäs? Saisikohan Boulevard Socialista pöydän?

"Lauantaina on kyllä täyttä... mutta yksi peruutus taisi tulla."

No mutta sehän riittää!

Malttaisikohan sitä nauttia koko illallisen mainitsematta kertaakaan lasta tai pohtimatta, onko kotona kaikki hyvin?

Kommentit

Piipo79

Täällä oli vähän samat meiningit. Oltiin kansallisteatterissa katsastamassa Neljäs tie. Tuntui oudolta kun mummo oli saanut pikkuneidin unillekin ilman ikuja...

Viljaista

Oikein hyvää iltaa teille! Itse olen ottanut sen linjan, etten edes jätä lastani sellaiselle hoitajalle, jolle tulisi tarve soittaa ja kysyä lapsen kuulumisia. Olemme sopineet, että hoitaja soittaa, jos on jotain ja minä voin nauttia stressittömästi täysin omasta ajastani:) Välillä havahdun  siihen, etten ole edes miettinyt lasta moneen tuntiin ja silloin toki iskee se huono-äiti-syyllisyys :D Mutta siis, nauttikaa!

Vierailija H (Ei varmistettu)

Mukavaa iltaa teille! Kuulostaa kovin, kovin tutulta. Suunnitelmissa oli että kerran kuussa otetaan omaa aikaa, mutta eipä kyllä olla yhdeksää kertaa vielä käyty missään ihan kaksistaan. Nyt kun vihdoin tuntuu siltä, että lapsi pärjää ilman tiuhaa imetystä, niin sitten alkaa olla huoli vierastuksesta :)

Salallaa (Ei varmistettu)

Kuulostaa niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin tutulta, ikää pojalla pian puoltoista vuotta ja ne kerrat kun olemme kotoa ihan kaksistaan poistuneet on edelleen laskettavissa yhden käden sormin. Tämän päiväinen visittii "suureen maailmaan" tosin osoittaa, että voisi näitä irtiottoja useamminkin tehdä, poika kun oli jo unten mailla kun kotiin tulimme = kaikki hyvin.

Vierailija (Ei varmistettu)

Niiin tuttua. Me emme ole miehen kanssa käyneet MISSÄÄN kahdestaan 10 kk:n aikana. Nyt olemme mummolassa käymässä ja äitini tarjoutui oma-aloitteisesti vahtimaan poikaa sillä aikaa kun tekisimme kahdestaan jotain. Aluksi mietin, että mitäs me nyt sit muka tekisimme, mutta hetken asiaa mietittyämme ajatus rauhassa syödystä lounaasta/illallisesta alkoi tuntua luksukselta.

Mukavaa iltaa teille!

Tommi K
Isyyspakkaus

Kiitos kiitos, iltahan oli siis oikein mahtava ja ruoka hyvää. Kyllä kannatti, ja tyttökin oli ollut kummitädilleen kuin pieni enkeli. Meni jopa nukkumaan ilman meitä. Itku kautta tosin, mutta sehän on ihan tavallista :)

Kommentoi