Tahdon

Kiitos Norppaemolle ”Tahdon”-haasteesta. Haluan sanoa kaksi asiaa:

Ensinnäkin:

October-04-2011-20-12-38-ScreenShot20110928at4.jpg

Lähde: Ties mistä

Toisekseen:

Jos vastustat homoavioliittoja, älä homoavioiduMiten ihmeessä se on sinulta pois, jos joku toinen saa jotain?

 

”Tahdon2013-kampanja alkoi 19.3.2013. Kansalaisaloite tasa-arvoisesta avioliittolaista keräsi 166 851 kannatusilmoitusta ja se luovutettiin eduskunnan puhemies Eero Heinäluomalle 13. joulukuuta 2013. Enemmistö suomalaisista (65 %) kannattaa tasa-arvoista avioliittolakia. Toteutuessaan lakimuutos mahdollistaisi samaa sukupuolta olevien parien avioliiton sekä antaisi mahdollisuuden hakea adoptiota pariskuntana.” (Tahdon2013.fi)

Eduskunnan täysistunto äänestää tasa-arvoisen avioliittolain kohtalosta perjantaina 28.11.2014.

Kommentit (51)
  1. Säälittävää, millaista kommentointia. Häpeä!

  2. Kyllä mä ymmärrän näitä vastustajiakin. Loppupeleissähän tässä yritetään edelleen määritellä vain sitä, että minkälainen on hyvä ihminen. Jos ajateltais, että kaikki ihmiset vaan hyväksyttäisiin just sellasina kuin ne on, me ei tarvittais lakeja ollenkaan. Ei me tulla koskaan kuitenkaan hyväksymään KAIKKEA. Joten mihin rajat? Toiset vetää niitä rajoja Raamatun tai muun vastaavan ohjekirjan avustuksella, toiset ihan vaan omalla sydämellään ja järjellään. Eikä kukaan meistä ole kuitenkaan täysin vapaa ennakkoluuloista, asenteista, peloista jne. eikä tarvitse ollakaan, koska niiden avulla me on tähän saakka ihmiskuntana pysytty elossa (ei olla syöty ennakkoluulottomasti ihan kaikkia marjoja kokeilematta ensin eikä silitelty ihan jokaista myrkkyhämähäkkiä).

    Ei kaikkien tarvitse olla samaa mieltä. Ne jotka on eri mieltä ei ole tyhmempiä, ne on vaan eri mieltä. Kaikkien olis kuitenkin hyvä perustella väitteitään, taito mikä tuntuu osalta meidän kansanedustajista puuttuvan kokonaan. Ja nettikeskusteluissahan riittää, että höpöttää mitä sylki suuhun tuo. Siksi tää on ollut kyllä aika väsyttävä keskustelu, tai oikeestaanhan mitään keskustelua ei ole ollutkaan, pelkkää huutelua puolin ja toisin vain (siis yleensä mediassa, ei tässä nyt).

    Mutta hyvä että lakialoite meni läpi. Itse olen tyytyväinen =)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *