Tulossa helmikuussa: Disney on Ice - Frozen

Isyyspakkaus

Kävimme viime helmikuussa katsomassa Disney on Ice -show'n Hartwall-areenalla. Mietin silloin, että vaikka itse pidin myös Leijonakuninkaan ja Pienen merenneidon osuuksista, monenkaan katsojan mielestä show'ssa ei olisi tarvinnut olla muuta kuin Frozenia. 

Huomasin, että USA:ta kiersi silloin pelkästään Frozenia esittävä Disney on Ice -show, ja pohdin Rouvalle ääneen, että se olisi varmasti ollut hieno myös tytön mielestä.

Universumi kuuli toiveeni, ja Disney on Ice - Frozen tulee Areenalle ensi helmikuussa peräti kahdeksalla näytöksellä!

Liput tulivat myyntiin eilen, ja hankin itsekin sinne lipun tytölle ja toisen... niin... ehkä annan Rouvan mennä tytön kanssa, ja jään itse vauvelin kanssa kotiin. En minä olisi kyllä itsekään show'n näkemisestä kärsinyt.

Mutta jälleen kerran mietin, että aika aikaisin pitää ostaa tällaisenkin show'n liput. Esitykseen kun on liki puoli vuotta aikaa.

Kommentit

Tämän kylän homopoika (Ei varmistettu) http://tamankylanhomopoika.fi

Kiva, että Disneyllä on palattu tähän vain yhtä elokuvaa käsittelevään jääshow-käytäntöön. Ysärillähän oli se käytäntö ainakin Suomeen tulevissa esityksissä, että jokatoinen vuosi esitettiin koko elokuva jääshow'na ja jokatoinen juuri tuollainen kooste monesta. Itse en ole ikinä lämmennyt noille kooste-esityksille, vaikka sitäkin oli toki ilo katsoa kun joskus 2000-luvun alussa olin viimeksi katsomassa. En toisaalta tiedä, onko oikeastaan Frozenin lisäksi muita leffoja, joita olisi järkevää ruveta sovittamaan jäälle. Ehkä tulevina vuosina palataan taas tuohon tylsältä tuntuvaan potpurimeininkiin. Frozenhan nyt on hyvin ilmeinen jo aiheensa vuoksi.

Tätä olisi kyllä hauska mennä katsomaan.

Tommi K
Isyyspakkaus

Mulla tuo viime helmikuu oli eka kerta, joten ei ole hirveästi vertailukohtaa. Mutta lapselle oli vähän tylsä, että ainoa leffa, jonka hän oli nähnyt aiemmin oli Frozen. Pieni Merenneito ja Peter Pan katsottiin myöhemmin ja Leijonakuningasta hän ei ole nähnyt vieläkään. Olisihan tämä ollut ihan hauska nähdä, mutta päästän mieluummin tytön katsomaan esitystä äitinsä kanssa. Maltan odottaa sitä, että Frozen tulee Broadwaylle - näillä näkymin keväällä 2018. Sehän on ihan kohta ;)

Satuven (Ei varmistettu)

Me ostettiin myös liput, mukaan lähtee pari kummilasta.

Meidän 4v ei edelleenkään tunnista Disneyn prinsessoja, mutta tietää kaikki Star Wars -hahmot. Toki Elsa ja Anna ovat tuttuja Frozenin myötä ja oikeastaan niitä ei pääse pakoon edes kauppareissulla.

Me käytiin katsomassa Disney on Ice muistaakseni 2015 ja viime jouluna lapsi sai Disneyn prinsessa-Vansit lahjaksi. Niitä hän kutsuu Disney On Ice -kengiksi, koska tosiaan se oli ainoa foorumi, jossa niihin oli törmännyt.

Oon miettinyt, että ehkä pitäis katsoa enemmän noita prinsessaleffoja, mut toisaalta toistaiseksi Ryhmä Hau on ihan suurin hitti.

Kommentoi