The Twinkle World -sisäleikkipuisto

Isyyspakkaus

Olemme matkallamme muutamana päivänä joutuneet pohtimaan, mitä tehdä lasten kanssa, jos ulkona sataa tai on liian kylmä. Eräänä kylmänä, sateisena ja hyvin loskaisena päivänä käännyin Timeout.comin puoleen ja bongasin listan sisäleikkipuistoista, jonka kärjessä oli Williamsburgissa sijaitseva The Twinkle World (144 Frost Street, Brooklyn).

Twinkle Worldissa lapsilla on käytössään mm. kiipeilypaikkoja, liukumäki, hiekkalaatikko, trampoliini, kauppaleikkipaikka ja lohikäärmeet, jotka syöksevät ohuita huiveja, joita lapset voivat syöttää niille.

Tekemistä riitti hyvin niiksi muutamaksi tunniksi, jotka leikkipuistossa vietimme, ja tyttö ei olisi kyllä silloinkaan malttanut lähteä pois, mutta itse en ollut kovin vaikuttunut paikasta.

Kotimaiset Hoplopit ja vaikkapa täkäläinen Brooklyn Children's Museum tarjoavat pienemmällä rahalla enemmän tekemistä, ja tämän leikkipaikan hinnoittelu tuntui hurjalta: ensimmäinen kokeilukerta on 25 dollaria (yksi aikuinen ja yksi lapsi) sen jälkeen 35 dollaria kerralta. Lastenmuseoon pääsi kuitenkin 11 dollarilla per henkilö.

Pääasia oli tietysti että lapsilla - tai ainakin toisella heistä - oli hauskaa. Toinenhan on aika lailla yhtä tyytyväinen tai tyytymätön riippumatta siitä, mihin mennään. Yleensä tyytyväinen ja hymyilevä.

Kommentoi