Viikon teemana Star Wars (+ alekoodi EMP.fi:hin)

Isyyspakkaus

Kaupallinen yhteistyö: EMP.fi

Tätä viikkoa on odotettu. Pitkään. Jopa vuosikausia.

Jaa että mitä että? No tsekkaapas kledjut!

Viikon merkittävin tapahtuma vaatii asianmukaiset kuteet!

Ei voi tulla uutisena kenellekään, että tällä viikolla saa ensi-iltansa Star Wars: The Force Awakens, ja saamme vihdoin nähdä, mitä Luke Skywalkerille, Prinsessa Leialle ja Han Sololle tapahtui Jedin paluun jälkeen. Tätä jatko-osaa on odotettu siis jo 32 vuotta!

Itse en tietenkään nähnyt Jedin paluuta elokuvana vielä vuonna 1983, mutta jo pelkät kuva- ja sarjakuvakirjat tekivät syvän vaikutuksen pieneen poikaan. Elokuvat tulivat myöhemmin tutuiksi, ja Episodit I - III kävin tietysti katsomassa heti, kun ne tulivat teattereihin vuosituhannen vaihteen tienoilla.

Sittemmin hankin koko saagan DVD:inä ja myöhemmin vielä tietysti Blu-rayna, mutta eipä alkuperäisiä Star Wars -leffoja ole tullut katsottua vuosikausiin.

Vaan kuinkas sattuikaan, tulikin käsileikkaus ja sairausloma juuri tälle viikolle.

Nyt voin aivan hyvällä omalla tunnolla vetäytyä uusissa Star Wars -verkkareissani ja t-paidoissani röhnöttämään sohvalle ja kertaamaan ensimmäisten episodien tapahtumia ennen keskiviikon elokuvanäytöstä.

Star Wars -vaatteet tilasin EMP:n verkkokaupasta, joka myy monenlaisia fanituotteita kuten bändipaitoja ja Disney- ja Star Wars -tuotteita. Star Wars -fanien kannattaakin käydä tsekkaamassa laaja valikoima ja hyödyntää EMP:n lukijoilleni tarjoama alennuskoodi!

EMP antaa kaikista tilatuista tuotteista (myös muista kuin Star Wars -tuotteista) 10 %:n alennuksen välillä 14. - 28.12.2015, kun annat tilauksen yhteydessä koodin STARWARS15. Koodia ei voi yhdistää muihin kampanjaetuihin.

Nyt aion vetäytyä siis sohvalle katsomaan Jedin paluuta, parantelemaan kättäni ja odottamaan keskiviikkoa! Onko jollain muullakin saman suuntaisia suunnitelmia?

Kaikki EMP:n Star Wars -tuotteet löydät täältä: http://www.emp.fi/cam_starwars/.

Ja muista siis:

Koodi: STARWARS15, voimassa 14.-28.12.2015.

Kommentit

Mä olen ihan vähän kateellinen miehelle, hän kun pääsi katsomaan Imperiumin vastaiskun oikein leffateatteriin kauankauan sitten...Mun vanhempien mielestä koko ajatuskin jostain avaruuselokuvasta oli typerä, joten sarjakuviin ym. piti tyytyä. Mutta oon ottanut vahingon takaisin ja kasvattanut uuden sukupolven, joka arvostaa tarinaa Tähtien sodasta. Koko perhe lähtee leffaan joululomalla!

Tommi K
Isyyspakkaus

Hyvä hyvä! Mullahan oli tähän ensi-iltaan liput hommattuna jo lähes vuosi sitten :D Kaverin kaveri osti Finnkinolta näytöksen, jonka piti olla itse asiassa ennakkonäytös kaksi päivää ennen ensi-iltaa, mutta sitten ensi-ilta siirtyikin tälle keskiviikolle. Sittemmin kävi vielä niin, että esimieheni järjesti tiimipäivän keskiviikolle, ja menemmekin 20 kollegan kanssa leffaan keskellä päivää, ja myin toiseen näytökseeni hankkimat liput eteenpäin.

Ensimmäiset Hollywood-leffat, jotka muistan käyneeni katsomassa elokuvateatterissa olivat muutenKuka viritti ansan Roger RabbitWillow ja Beetlejuice, kaikki vuonna 1988. Kaikki olivat myös omalla tavallaan hyvin vaikuttavia, ja Roger Rabbit edelleen mielestäni yksi kaikkien aikojen parhaita elokuvia!

Apua Roger Rabbit...olin sen jälkeen hysteerinen, koska en voinut olla ajattelematta minkä nurkan takaa se jänis pomppaa :D Willow taas kestää vaikka kuinka monta katselukertaa. Tähtien Sodan lisäksi jälkikasvu on aivopesty Sormusten Herraan ja Hobitin ensi-iltoihin (yönäytöksiin) otettiin lapsetkin mukaan. Seuraavalle koulupäivälle vanhemmat keksivät hyviä syitä mikseivät lapset tule kouluun :)

Ps! Olikohan 2001 vai 2002 kun Helsingissä oli Star Wars- näyttely. Oli rooliasuja, lavasteita ja filmipätkiä kuinka jotkut tehosteet oli tehty. Parhaita olivat Han Solon, Imperiumin sotilaiden ja tottakai Darth Vaderin asut sekä rakettireki. Kannatti käydä katsomassa!

Tommi K
Isyyspakkaus

The Art of Star Wars Tennispalatsissa elokuusta 2001 tammikuuhun 2002 :D Kävin katsomassa ja muistelen edelleen yhtenä hienoimmista näyttelyistä ikinä! Harmi, että en ollut silloin vielä siirtynyt valokuvissa digiaikaan, joten koneelta ei löydy kuvaa siitä Darth Vaderin asusta. Se saattaa olla jossain paperikuvana...

jennajohannasi
Pirtti

Oioioioi maailman hienoimmat pöksyt! Mieheni taitaakin saada vielä yhden joululahjan lisää..

Dukanette

Tiedätkö, onko Tähtien sodista olemassa Bluraylla versiota, joissa ei ole muokattu noita 4-6 leffoja?

Tommi K
Isyyspakkaus

En osaa sanoa. Se on kyllä tosi erikoinen konsepti, ja varsinkin nuoren Anakinin ilmestyminen Jedin paluun lopussa tuntuu jotenkin... väärältä. 

Muistelisin että antiikisessaa VHS versiossa Jedin paluun lopussa ei olisi nuorta Anakinia, vaan vanha hahmo? Valitettavasti videonauhuri sanoi sopimuksen irti ja en voi tarkistaa asiaa. Munkin mielestä nuori Anakin on väärin.

 

 

 

 

Kommentoi