Vuoden vaateostokset

Vaatteiden ostaminen on rasittavaa puuhaa. Siksi käynkin vaateostoksilla ehkä kerran vuodessa.

Kun sain eilen flow’n päälle Century 21:ssä, päätin käydä samalla energialla katselemassa valikoimaa myös Uniqlon Sohon liikkeessä (546 Broadway).

IMG_6304.jpg

IMG_6312.jpg

IMG_6309.jpg

Kun ostaa harvoin, tulee sitten ostettua vähän enemmän kerralla. Jos tämä olisi tyyliblogi, seuraavissa kuvissa poseeraisin uusissa pikeepaidoissani, lyhyt- ja pitkähihaisissa pellavakauluspaidoissani ja puuvilla-pellava-t-paidoissani.

Vaan kun ei.

IMG_6302.jpg

Jos jokin on vielä rasittavampaa kuin paitojen ostaminen niin farkkujen sovittaminen. Löysin kerran Topmanin Skinny-farkut, ja olen kulkenut lähes pelkästään niissä jo monta vuotta. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että Topmanin ja minun tieni erkanevat. Skinnyistä ei näytä löytyvän enää kuin pari värivaihtoehtoa, ja ne muut mallit eivät vain toimi tällaisen persjalkaisen päällä.

Kävin jälleen toteamassa saman myös Topshopin/Topmanin Sohon liikkeessa (478 Broadway) ja poistuin liikkeestä pettyneenä.

IMG_6315.jpg

Nyt olisi sitten valitettavasti löydettävä jokin toinen farkkumerkki. Äh, kun ei vaan jaksaisi lähteä etsimään. Ehkä haen vain jotkin Levikset jostain OMG The Jeans Storen liikkeestä. Vai mikäs olisi jokin toinen merkki, jota täältä saisi edullisemmin kuin Suomesta?

Kommentit (12)
  1. Itse ostin juuri puol vuotta sitten Lee:n Luket. Suosittelen kovasti, jos melko skinnyista farkuista tykkää. taitaa noista löytyä kuvaakin pari postausta taaksepäin.

  2. Minä olen kahdella edellisellä reissulla siellä päin ostanut kasan Express-merkkisiä farkkuja. Edelleen mennään niillä, vaikka edellsisestä reissusta on jo viisi vuotta. Hyvännäköisiä farkkuja, en tiedä tuoko niitä kukaan Suomeen. Persjalkainen minäkin.

    1. Kiitos, enpä ollut tuollaisesta merkistä kuullutkaan.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *