The X-Files - uusi kausi Foxilla

Isyyspakkaus

No niin, nyt kun on puhuttu televisiosta, niin jatketaan samasta aiheesta.

Siis missä ihmeen pullossa olen elänyt, kun en ollut kuullut, että yksi kaikkien aikojen lempi-tv-sarjoistani, The X-Files, on palannut ruutuihin uusin jaksoin?!? Sarjaa esittää FOX.

Onneksi huomasin asian nyt, kun sarjasta on esitetty vasta kolme jaksoa, ja jaksot ovat yhä katsottavissa FOXPlayssa. Ensimmäisen jakson kanssa kannattaa kuitenkin pitää kiirettä, sillä se on siellä enää vain muutaman päivän ajan. Sarjaa muuten esitetään samaa tahtia kuin Yhdysvalloissa, joten jaksot ovat erittäin tuoreita!

Vaan olipa jännää palata sarjan ääreen. Tunnusmusiikki sai aikaan kylmät väreet ja jäi soimaan päähän seuraaviksi päiviksi.

Mulderin (David Duchovny) ja Scullyn (Gillian Anderson) näkeminen oli kuin olisi tavannut vanhat kaverit pitkästä aikaa. Mutta toisaalta niin pitkästä aikaa, ettei tiedä, mitä heille oikeastaan kuuluu. He ovat vanhentuneet (siis onko Mulder oikeasti jo 55-vuotias?), ja heidän silmistään näkyy, että he eivät edes halua kertoa kaikkea.

Ensimmäisen jakson katsominen oli kiinnostavaa nostalgiasyistä, mutta en tiedä, miten paljon ohjelma antaa sellaiselle, joka ei ole nähnyt edellistä yhdeksää kautta (1993 - 2002). Mukana on taas salaliittoja, suuria kysymyksiä avaruusolioiden olemassaolosta ja jopa alkuperäisen sarjan pääpahis, "Cancer Man" ilmestyy ruutuihin ensimmäisen jakson lopussa.

Jakso lupaili, että kaudesta tulee kiinnostava, joten toivotaan, että juoni kantaa kauden loppuun saakka. Tämä on nimittäin sarja, josta haluan tykätä.

Kommentit

Mäkin tajusin vasta viimeviikolla alkaa ohjelmaa seuraamaan. Miten näin on voinut käydä? Entisenä X-files fanina katson sen varmasti loppuun, vaikka osoittautuisi huonoksikin. Ainakin se on nostalgista. Mutta edelleen, kuinka huonoa on voinut olla mainonta jos multa (ja ilmeisesti sinultakin) on mennyt koko homma ohi.

Kommentoi