DIY kärsimysviikko

ite puin

Uskonnolliset pyhät ovat pakanalle kaksiteräinen miekka. Toisaalta sitä nauttii ahneesti palkallisesta vapaasta, mutta takaraivossa kolkuttaa ulkopuolisuuden tunne, kun juhlan sanoma ei itselle ilmenne. Ei hätää! Kärsimyspäivät voivat olla ateistillekin perinteitäkunnioittava ja synkkä! Tässä ohjeet jokatyypin tee-se-itse-pääsiäiseen.

1. Ota yhteyttä vr:n tai internetpalveluntarjoajasi asiakaspalveluun. Tekopirteä, ethän-ala-ampumaan-väkijoukkoon-hermostuessasi-odottamiseen-alavireellä höystetty jonotusmusiikki luo sopivan epätoivon fiiliksen. Plussaa toki, jos sinulla on oikeaa asiaa em. laitoksiin.

2. Ota ne minikokoisimmat kesätavoitebikinit esille, ja sovita (miehet voivat pukea wifebeaterin). Uikkariinänkeytymisen puristavassa spandexmuodossa tuleva fyysinen koitos vastannee täysin ristilläriippumisen veristä tuskaa. Tai enemmänkin, Jeesuksellakin oli sentään rasvaprosentti kohdillaan.

3. Lisää epätoivoa kokemalla syyllisyyttä kesäkunnon ja todellisuuden yhteentörmäyksestä. Etenkin kaikista niistä parina viimeviikkoina syömistäsi suklaamunista. Ja jätskistä. Ja karkista. Ja juustohampurilaisista. Ruoski itseäsi. Henkisesti.

4. Hautaudu pimeään vaatehuoneeseesi yksin etsimään sormituntumalla pehmeitä muumivaatteita, joihin kääriytymällä voit kuvitella kesäkuntosi aika monta askelta todellisuutta lähemmäksi.

5. Ylösnousemuksen aika. Tule pois sieltä vaatehuoneesta. Korkkaa pinkki skumppa. Laita mekko päälle (miehet, jotain muuta, ei se jumalallisuuskaan kaikkeen riitä), olethan pala jumalallisuutta maan päällä.

Näin. Enää kukaan ei voi sanoa, että sinä et ymmärrä tämän juhlapyhän syvintä olemusta hyvinkin henkilökohtaisella tasolla.

Kommentit

Bemary_ (Ei varmistettu)

Kyllä se munan syöntikin voi olla hyvin uskonnollisen kaltainen kokemus eli emmeköhän me pakanatkin voi tähän suureen kärsimysjuhlaan omalla panoksellamme osallistua ja lakata tuntemasta suurta syyllisyyttä siitä, että uskomme Jumalan sijaan munaan. Suunnatonta kärsimystä voimme sitten tosiaan tuntea sovittamalla niitä bikineitä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos vinkeistä. Mulla onkin vielä pääsiäissuunnitelmat vähän auki!

Peps - http://plasticbagmind.blogspot.com/ (Ei varmistettu)

Toi oli siis multa toi edellinen kommentti :P

- Peps / http://plasticbagmind.blogspot.com/

sanumaria

mulla olis sitä skumppaa. lähe terassille. vinkun sekä täällä että irkissä ja kohta tekstareilla.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.