Hetkiä, jolloin todella tietää, ettei ilmainen korkeakoulutus ole mennyt hukkaan.

ite puin
  • Kun liittää saman jatkojohdon päät yhteen keskenään. Ja hämmentyneenä ihmettelee, miksei se typerä sähkölaite mene taaskaan päälle.
  • Kun osoittaa kaukosäätimellä tv:tä vaikka pitäisi osoittaa dvd:tä. Koska "siellä joku puhuu".
  • Kun taas kerran ei osaa mitenkään käyttää puhelintaan sitten yhtään ja suhtautuukin koko kapistukseen epäilevän pelokkaasti.
  • Kun Word muotoilee automaattisesti tekstin taas kerran päin seiniä ja henkilö käyttää enemmän aikaa muotoilua poistaen äänekkäästi kiroillen, kuin kirjoittaen.
  • Kun klikkaat jo toista viikkoa "Not now" -nappia avautuvassa "Asennetaanko koneeseesi supertärkeä tietoturvapäivitys"-ikkunassa.

Mainitsinko muuten, että se on ilmainen tekniikan alan korkeakoulutus?

Kommentit

Whilen
Orastus

Naurattaa noi sun tunnisteet :D

Elisa (Ei varmistettu)

Wordin suhteen kyse ei ole käyttäjästä, vaan siitä, että Wordin suunnittelijat ovat pahoja ja tahtovat ihmisten kärsivät tuhansia ja taas tuhansia tunteja. Word on "tekstinkäsittelyohjelma", ja sen huomaa siitä, että se käsittelee tekstiä kysymättä käyttäjältä mitään lupaa siihen. Kuka, kuka on suunnitellut Wordissa ne oletusasetukset, esim. se, että kun kuvan pasteaa niin se on oletusarvoisesti tekstin kanssa päällekkäin??? Kuka tekee sellaisia dokkareita, joissa kuvat ja teksti ovat sikinsokin päällekkäin niin että jompikumpi ei näy ollenkaan? Enkä edes aloita otsikoiden numeroinnista, gnaah.

nooris (Ei varmistettu)

ihana tuo viimeinen kohta ;) etkös oo joskus bloggerin puolella maininnut tallentavasi joskus tiedoston suoraan työpöydälle? Mua ihastutti se niin paljon, että nykyään reippaasti teen niin about aina :D (poikaystävä arvostaa, ettei mikään oo missään kansiossa jne)

tiiti
ite puin

Whilen, väkinäinen tekohauskuuteni on tällä palstalla läpikotaista :D

Elisa, totta, ehkä tuo onkin tosiasiassa joku kaaosgeneraattori, joka valmistautuu tuhoamaan maailman aivosolu kerrallaan. Skynet nörtimmällä agendalla, siis.

 

nooris, haha, joo "joskus" jolla tarkoitan kaikki ja ihan aina. Hierarkinen rakenne, kuka sitä kaipaa. Tasa-arvoa tallennuspaikoissakin! Pitää joskus pasteta kuva mun työpöydästä, kuvakket vaan jatkuu näytön reunan ohi :D Tai siis ehkä ei pidä.

Kommentoi