Kesä ja lörpät.

ite puin

Aluksi tuotan pettymyksen kaikille, jotka kuvittelevat jutun kertovan miesosista. Ei, niistä ei nyt (tällä kertaa) ole kysymys, vaan siitä jokakeväisestä pastellilörttömuumiarmeijasta, joka tervehtii meitä flegmaattisesti lähes jokaisen itseäänkunnioittavan halpatrikoovaateliikkeen kotiinkannetussa luettelossa tai mainoskirjelmässä.

Helpohkona nyrkkisääntönä sanoisin, että jos se näyttää fotaroidun ammattimallin päälläkin isäsi Tarjoustalosta hankkimilta kalsareilta, pass.


Epämuotoisten epävärivaatteiden armeija velloo valuen kohti sekä nälkäisen gepardin määrätietoisuudella,  että samalla lörpsyttäen jokaiseen mahdolliseen ilmansuuntaan yhtä aikaa. Lörpslörpslörps.


Voisiko joku kertoa, miksi hame tehdään noin? Ostettiinko pituusmitta vasta liian myöhään? Ei kai se mitään, jos näyttää, että helma oksentaa väkivaltaisesti.

Tämän vuoden lisävitsauksena näyttää olevan pikkukukertava oksuvärinen kuosi. En edes tajua, miten kankaat voivat olla yhtä aikaa niin ärsytyskynnyksenylittävän värikkäitä ja silti niin laimeita. Rypytettyjä kuminauhavyötäröitä, kaulanalusfrilloja ja kaikilla väärillä tavoin hulmuavia paidanhelmoja. Niistä on kesävaatteet tehty.


Rumuus - nyt saatavana myös lörpöttävässä haalarimuodossa. Mukana kätevä myötähäpeähirttonaru kaikille läheisillesi. Jos vauvankakka kukkisi, tulos olisi varmaan aika lähellä tätä.


Sano ei, määritä elintilasi ja osta kesävaate, jolla on selkeät rajat.


Hätkähdyttävät esimerkkikuvat tarjosi tuo ruotsalainen ystävämme.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Niin. Minua on tänä vuonna eniten kauhistuttaneet mummokalsareiden (vai oliko se arsen?) väriset läpikuultavat paitapuserot ja mekot/pitkät liivit.

Esimerkki pahimmasta päästä: http://www.monki.com/products/Dresses/Kellis_1854?size=large

En keksi mitään muuta syytä näiden markkinoille tuomiseen kuin ruotsalaisten sairaan salaliiton. Luulen, että siellä H&M:n ja kumppaneiden suunnittelijoiden salaisessa päämajassa kuulostaa tältä: http://www.youtube.com/watch?v=7edeOEuXdMU

RuuRuu

Jos vauvankakka kukkisi, tulos olisi varmaan aika lähellä tätä.  LOL

Hauwerine (Ei varmistettu)

"Jos vauvankakka kukkisi, tulos olisi varmaan aika lähellä tätä."

Priceless, tuun ehdottomasti käyttään tota lausetta!
Katoin eilen just ton nimenomaisen ruotsalaislafkan katalogia läpi ja ajattelin "Tiiti ihan varmasti postaa tästä, voi toivottavasti se postaa tästä!"

Ulla T. (Ei varmistettu)

Myötähäpeähirttonaru pitäisi palkita vuoden hienoimpana - ja eittämättä ko. tapauksessa tarpeellisimpana - keksintönä!

häkkilintu

Eihän tuolta ylimmältä kuvalta puutu kuin enää sellanen "kortsupipo" ja sitten tyyli olisi täydellinen esimerkki siitä, mikä ei pue oikeastaan ketään.

NinaVee
Väreilyjä

Mäkin huomasin että salihousut on taas muodissa.

Rieppa

Pahoja fläsäreitä 90-luvulta. Yks mun kevätjuhlamekoista näytti about tuolta viimeiseltä, oranssimpana. Trendsetterinä jo yläasteella.

Mä luulin, että täällä puhutaan kesäkunnosta :D

Ihan loistavaa ja suorapuheista settiä jälleen, en voi kuin nyökytellä. Katotaan sitten loppukesästä, kun muotiblogit on aivopessy mut ja pyörin keskustassa juurikin toi haalari päällä. Tulkaa sit ravistelee mut järkiini jooko.

arsenikki (Ei varmistettu)

Ihanaa.

Esikko (Ei varmistettu)

Mä taas odotan innolla, että noi myötähäpeähirttonartsat tulee aleen. Semmoiseen 80% alenloppualeen. Koska olkkarin verhot kaipaavat just tollaisia riippatasseleita, joilla ne voi sitoa jotenkin tekotaiteellisesti verhotankoon siksi aikaa kunnes lapsen pahin verhoihinniistokausi on mennyt ohi. Eli noin 10 vuodeksi. Noi on kuitenkin jotain polyesteria, joten varmasti kestävät sen 10 vuotta.

Niistä loppuhaalareista voikin sitten askarrella vaikka pölymoppeja. DIY näes, tuunataan ja upcyclataan.

Vierailija (Ei varmistettu)

hehee, mahtava postaus! tosin yllätyin hieman ettet ollutkaan valinnut kohteeksi legendaarista Ellosta! :D vai riittäiskö niistä vaatteista whinea vielä toiseen postaukseen...

Hertta
Lilou's Crush

Aijai. Osuit ytimeen. Paitsi etttä noi ekat housut on musta aikas hienot! Ei meidän isin kalsongit vaan ollu noin komioita!

Rhia
Evil Dressmaker

Kukkivaa vauvankakkaa odotellessa :D Ja ajankuluksi voidaan tehdä tilastoa moneltako bloggarilta löytyy parin kuukauden päästä jotain ylläolevista vaatteista...

Miaminttu (Ei varmistettu)

Amen!

tiiti
ite puin

Vierailija, no nyt tässä kaikessa on järkeä!

RuuRuu & Hauwerine, olihan tää ennalta-arvattavaa, mutta kukkakuosit yllytti :D

Ulla T. kyllä, ei mikään turhake tuollaisen omistajien kavereille. Jos heitä nyt ylipäätään on :D

häkkilintu, hehee, piti oikein käydä katselemassa, löytyikö nettikaupasta niitäkin kokonaisuuden täydellistämiseksi :D

NinaVee, mää oottelen niitä kaksvärisiä, joissa on haaroihin päättyvät kolmiokuviot (kai kaikki tietää, mistä puhun)

Rieppa, kyllä, mulla tais olla vaan pitkä kukkamekko ja semmonen ysärihattu.

Ida, hahahaa, oiskin muuten ollut ihan paras otsikko siihen :D

arsenikki, arvasin, että tämä vetoaa sinuun!

Esikko, totta, en oo muuten ajatellutkaan, että se voisi toimia noinkin päin!

Vierailija, aattelin tällä kertaa laatikon ulkopuolelta ja otin henkkiksen. Elloksen luetteloa en ees avannut :D

Hertta, no sää saat poikkeusluvalla todistaa, että joku elävä ihminen saa nuo housut näyttään hyviltä. Suhtaudun epäilevästi kuitenkin.

Rhia, joo "kotiutin haalurin"-postauksia odotellessa :D

Vierailija, inhovaatteiden uskontunnustus :D

tiiti
ite puin

Ja kun sanoin viimeisen kerran Vierailija, tarkoitin tietysti Miaminttu *köh*

lustu (Ei varmistettu)

Eeei mä nauroin niin hirveesti tolle myötähäpeähirttosolmulle vai mikä se oli! Paras. Sossuntuilla elävänä ei hirveesti oo muuhun varaa kun näihin h&m:n hintatason liikkeisiin eli voipa olla että tämä kesä menee syntymäreleissä. on siellä yleensä edes jotakin ollu mitä ehkä voi päälleen pistää jos kunnolla naamioi. Ei enää. Eipähän tule lihavallekkaan paha mieli kun vaate ei näytä hyvältä kenenkään muunkaan päällä. jes! (äidinkieli ei ole alaani)

tiiti
ite puin

lustu, joo no, tuotteistaminen lienee tuossa vielä kesken ja nimeä ei ole vielä ehkä lopullisesti päätetty :D Musta henkkikseltä kyllä löytyy monesti tosi kivaakin kamaa, ja taas kalliimmalla aivan kamalaa kuraa. Tuo on muuten ehkä paras selitys näille karmeusvaatteille, jonka olen ikinä kuullut, niin kierolla tavalla järkevää <3

Jensku (Ei varmistettu)

kerrassaan ihana :D eksyin bloogisi ja naurukuolema kävi lähellä...dangerously funny :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.