Lessons on karkki.

ite puin

Tänään opin, että on olemassa oikeasti hyvänmakuisia vaahtokarkkeja. Aikaisemmin luulin, että niitä käytetään lähinnä pakkauspehmusteena ja lahjoina tyhmille lapsille. Lakunmakuiset vaahtokarkit, avasitte minulle aivan uuden ja vaahtoisen universumin.

Kommentit

Sugar & Pepper

Mistä sellaisia lakunmakuisia vaahtokarkkeja saa? Itse haikailen välillä vaahtokarkkimaisia hedelmäkarkkeja lapsuudesta. Sellaisia litteitä ja muutaman eri hedelmän ja marjan näköisiä, ainakin oli vaaleanpunainen mansikka. Ah, niitä kun saisi. :)

Hertta
Lilou's Crush

Hahhaa, well said :) Oli kiva tavata, ja pian taas uusiksi!

Lene

Tiiti, antaisitko asiantuntijan lausunnon Pandan ja Halvan lakusodasta?

Hertta
Lilou's Crush

Niin ja tähän karkkiasiaan vielä. Siis vaahtokarkki. Olen ollut suuri fani niille mansikannäköisille ISOILLE vaahtiksille. Mutta mitä hittoa: ne maistuu nykyään ihan käsisaippualta?!

Iisa

Mä niin aion tehdä itse vaahtokarkkeja eilisillan makuelämyksen jälkeen!

tiiti
ite puin

sucrin, noita oli tarjolla eilisessä Lilyn avustajatapaamisessa, oli niin kiire tunkea niitä naamaani, etten huomannut kysyä alkuperää (nimim. sivistynyt serurusteluruokailija Tampereelta). Kuulin myös villejä huhuja, että vaahtokarkkeja voi tehdä itse.

Lilou's Crush, tottakai, ystävänpäivän tavataan! Toivottavasti sielläkin on vaahtokarkkeja! Mä en ole oikein ikinä ymmärtänyt vaahtokarkkien päälle, ne kun on olleet aina vaan kuivaa vaahtoa (pahimmassa tapauksessa niitä sienivaahtokarkkeja, joiden ainoa funktio oli, että niitä voi tarjota Lauantaipussiani ahneesti vilkuileville kavereille). Yllätys oli suuri, kun se vaahtokarkki olikin semmoinen muheva ja maistui jollekin.

 

lenski, mun kanta on: make laku (mielellään ainakin mulle) not war. Mutta yhteiskunnallisen edun nimissä mulle voisi kumpainenkin osapuoli lähettää kiistalakuja ja muita lahjuksia ja mä sitten voisin kuningassalomonmaisella oikeudentajullani ratkaista jutun. Eikö? EIKÖ?

tiiti
ite puin

Iisa, haha, mua vähän vielä arveluttaa se tee-se-itse-meininki, kun siihen tarvittiin lämpömittareita tai muita jotka toimii vähän huonosti tän mun no-vähän-sinnepäin-luonteen kanssa :D Mä oon aikaisemmin luullut, että ne tulee jostain ikkunatiivistemateriaalitehtaan ylijäämäputkesta vaan :D

Rhia
Evil Dressmaker

Nythän me tehdään niin että aina kun ostat Lauantaipusseja niin säästät ne sienivaahtokarkit mulle (ja mahdollisesti kaikki muutkin vaahtokarkit, paitti ne lakunmakuset voit kyllä pitää). Otan ne kaikki ilomielin vastaan lahjoituksina esim viikottain tai vaihtoehtoisesti kuukausittain.

 

PS. Parhaita vaahtokarkkeja on semmoset kulmikkaat vaaleanpunavalkoiset joita ennen myytiin Lidlissä ja jossain irtokarkki-kaupassa. Nyt en oo aikoihin nähny missään... sniff.

PPS. Kannattaa kokeilla myöskin vaahtokarkkien grillausta  nuotiolla. Hurrrrjan hyvää!

Tiina Garvey
Fanni ja Kaneli

Lakunmakuisia vaahtiksia metsästämään siis heti nyt! :) Oli kiva nähdä - seurailen täällä varmasti mukana!

tiiti
ite puin

Rhia, it's a deal, en mitä ilmeisimmin ole karkkihyllyvaahtokarkkiyhteensopiva. Tuota vaahtokarkkien polttomurhaa voisin kyllä kokeilla, burn in hell, kuivat vaahtomöykyt!

Tiina, kyllä! Ja kiva että seurailet, määkin käyn kateellisena vakoilemassa sun kadehdittavia kodinhengetärjuttuja :D

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.