Päivän materiaaliuutinen.

ite puin

Tätäpä ette varmana tienneet silkistä:

 

 

Sepäs onkin sataprosenttisesti polyesteriä! Kiitos, Topshop, omistankin sitten yllättävän paljon silkkiasioita.

Kommentit

AnneVee (Ei varmistettu)

Minä täällä taas. Sun syöte on kyl ihan hanurista. Nyt tekstit näkyy tuplana google readerissa.

t. AnneVee

tiiti
ite puin

Annevee, joo, tiiän mun feedi on jotenkin rikki (käyn kohta stalkkaamassa olenko se vaan minä, vai onko muillakin lilyläisillä sama). Niinkun mun jutut muka kaipais yhtään ylimääräistä toistoa :D Valitin aamulla tosta ylläpidolle, valita sinäkin, ei se ehkä heti auta, mutta jos on tarpeeksi ilkeä, niin jollekin saattaa tulla ees vähän paha mieli :)

Rhia
Evil Dressmaker

Vau, Topshopilla on selkeesti jotain salaista teknologiaa kun pystyvät tekemään silkkivaatteita polyesteristä.

NinaVee
Väreilyjä

Oooh, onpa pokkaa mainostaa tuotetta silkkimekkona. Ja kuinkahan moni menee lankaan???

Mäkin nyt ihan vaan pikkasen valitan että tää teidän julkaisualusta ei ole mikään näppärin mahdollinen. Vihaan painella tota "lue koko juttu" painiketta. Onneksi sun jutut on usein niin kompakteja että mahtuvat yhteen luukkuun. :) Paitsi sit se karsii kommentoinnin kun sitä varten pitäis klikkailla painiketta.

Ja nyt kun klikkailin ja kommentoin, niin annan vielä positiivista palautetta edellisestä postauksestasi. Taas nauratti! :)

apret (Ei varmistettu)

No niinpä: fail....

Candy White (Ei varmistettu)

Hmm, itse oon ainakin vuooosia törmännyt käytettävän tuosta kiiltävästä polyesteristä sanaa "silkki". Niin, vaikkei se sitä olekaan, mutta ulkonäöllisesti aika lähellä.  Toki eri asia jos sitä alkaa erikseen aidoksi väittämään.

Sanon myös itse noita kiiltäviä polyesterivaatteita tuttavallisesti silkiksi, mutta tiedostan kuitenkin mikä on sitä aitoa ja mikä ei. Nyt kun mietin niin en oikein keksi parempaakaan sanaa kuvaamaan tuota silkintyylistä polyesterikangasta.

Candy White (Ei varmistettu)

Keksinpäs, sitähän kutsutaan yleisesti satiiniksi. Taisinkin sekoittaa fiksuna satiinin ja silkin keskenään. Toi taitaa nyt sitten ennemminkin olla satiinimekko.

tiiti
ite puin

Rhia, totta! Onneksi tekevät designer-rip-off-vaatteita eivätkä esim. pommeja!

NinaV. nyt pitäis siis näkyä koko whine kerralla.

apret, joo. Osaisinpa joskus tägätä jotain johonkin  muuhunkin :D

Candy White, polyesterisatiinista määkin oon kuullut, tosin satiinihan on semmosta liukasta. Musta tuo silkki on tässä yhteydessä sama kuin kutsuisi kullanväristä rannekorua kultaiseksi.

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.