Tiedän mitä tein viime lauantaina.

ite puin

Näin viikonlopun välittömässä läheisyydessä on varmasti edes jossain määrin loogista (Onhan? Onhan?) muistella viime lauantain tapahtumia. No kun mulla on kerrankin jostain kuvia. Ja olen sitäpaitsi vielä ihan itse niitä teille taidokkaasti himmentänyt. Katsokaa nyt, kuinka tositosi artsuja niistä tuli. Olen blogeista oppinut, että taiteellisuus lähtee värien vähyydestä. Persoonallisuus on taas suoraan verrannollinen rakeisuuteen.Se tunnelmallinen jotain-tyyppejä-jotka-on-niinku-baarissa-kuva.Ohjelmassa oli siis tärkeyshenkilön ja bändikavereidensa hengentuotoksen julkkaripippalot, luonnollisesti paikallisessa hevibaarissa.

Kerrankin paikalla oli joku todistettavasti minua isopäisempi.Toiset nauttivat musiikista enemmän kuin toiset.Oikeanlaisen ja tilanteeseen sopivan itseilmaisun tärkeyttä ei voi riittävästi korostaa.Juma! Peili katossa! Mitähän seuraavaksi keksitään?Se perinteinen ja etten sanoisi pakollinen kuvaan-itseäni-baarivessan-peilistä-otos (mulla ei ole vessapaperia, kylläkään. Meillä maalla on vissiin köyhempää.). Tai siis en baarin vessan (koska sehän nyt olisi vaan fucking weird), vaan baarin vessan edustan.Ja niinkuin aina good times & fun was had by all. Aina seuraavan aamun sipsiaamiaisen saattelemaan onnelliseen loppuun saakka.

Kommentit

sanumaria

Mä anna ystävän-puolesta-iloitsemis-pisteen itselleni että tulin vaikka sielu jäätykin :)

tiiti
ite puin

Sanu, älä unohda autolla-hevibaariin-pisteitä ja supersankariviittapisteitä.

Rhia
Evil Dressmaker

Mun blogissa on sulle tommonen palkinto. Voit muuttaa sen vaikka Crap On Top-awardiksi jos kirsikat tuntuu liian söpöstelylle tämmösessä pitkänlinjan whine-blogissa :)

Agatha (Ei varmistettu)

Ainakin näin alkuun tuntuu kovin sekavalta ja oudolta tämä palsta, mutta onneksi voi lueskella vaan tätä sun osuutta. Ja jos muutto tänne tarkoittaa, että saadaan lukea useammin tiiteilyä, niin sittenhän se kannatti :)

tiiti
ite puin

Rhia, crap on top, kuulostaa just multa! Kiitokset :)

Agatha, joo tiiteilyä on täällä luvassa ihan useamman kerran viikossa. Palautetta Lilystä ja palstasta kannattaa laittaa vaikka tuolta palautesivuilta (tai tännekin, toki), niin tästä saadaan rakennettua vieläkin kivampi.

Bemary (Ei varmistettu)

Tsiisus sentään, se sun tärkeyshenkilöhän ymmärtää selvästi hyvän musan päälle (oli pakko käydä kuuntelemassa klippejä bändin sivuilta). Etköhän säkin pian, ku tarpeeks monesti keikalle eksyt ja tajuat, että se musa kuulostaa huomattavasti paremmalta, ku ei oo kädet korvilla. ;)

tiiti
ite puin

Bemsu, Bemsu, Bemsu, kuvassa korviaan pitelee ja sieluaan jäädyttää Sanu, mutta yritän muistuttaa sitä tuosta faktasta. Itsehän olen ND:n, jos en nyt suurin, niin ainakin siellä top 30 suurimmat fanit -listan joukoissa.

Bemary

Katos vaan, mun ois näköjään korkea aika vaihtaa nörttirilleihin tehokkaammat linssit, ku eihän näistä nykyisistä oo mihinkään. :D

Vaan noh eiköhän se Sanukin lopulta bändin hienouden ymmärrä. Meiän lauma fanittaa jo kovasti. Jopa kissatki koitti moshata, ku netistä niitä biisejä tossa taannoin kuuntelin eli me tullaan sitte keikalle isommalla porukalla, ku aika on kypsä!

sanumaria

Bemary, pahoittelut mutta mää en vaan ymmärrä bändin hienoutta. Uskon kyllä jos tiiti sanoo että se on hyvä. Mutta mun sielu vaan jäätyy. En voi sille mitään vaikka yrityksen puutteesta ei voi haukkua :)

Bemary

sanumaria, okei okei, kai se täytyy ymmärtää - pitkin hampain. ;) En mäkään oo koskaan oppinu tykkäämään lakujäätelöstä, vaikka tiiti on antanu ymmärtää, että laku kaikissa muodoissaan on lähes maailman paras juttu ja kovasti yrittäny (maistaa ja ymmärtää, huonoin tuloksin) oon mäkin...

sanumaria

Mä tykkäänkin indiehomoislantipopista. Oon näissä piireissä kato se erilainen nuori.

tiiti
ite puin

Bemsu, sää tarviit jonkun laku appreciation -kurssin. Pian.

Sanu, mää taas kyllä suhtaudun jotenkin luontaisen epäilevästi kaikkiin pillihousuisiin miehiin, jotka laulaa tosi tosi korkeelta.

Bemary

sanu, meitä ei tulla siis näkemään kovin usein samoilla keikoilla, voisin olettaa. :D

 

tiiti, mä tykkään lakusta pienissä määrin, mut jos sitä sotketaan johonkin muuhun syötävään/juotavaan, nii iskee paniikki. Tietysti jos ois olemassa vaikka lakuvodkaa, nii sitä voisin koittaa ilomielin...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.