Tunnelmapala tiistailta.

ite puin

Syön porkkanoita, vaikka oikeasti tekee mieli juoda kinuskikastiketta suoraan purkista. Isosta purkista. Sucks to be me.

 

(Järkevä ihminen ehkä kysyisi: "No miksi ostit suurehkon purkin kinuskikastiketta jääkaappiin, miksi, miksi?", mutta kuten niin usein ennenkin, se tyyppi voisi pitää päänsä kokolailla kiinni.)

Kommentit

Joanna Palmén
Rönsy

On yhteiskunnaltamme iso virhe, ettei kinuskikastike ole ruokalaji. Siihen ei todellakaan tarvitse kakkua tai jätskiä tai jotain ällöttäviä uunibanaaneja, että voi nauttia kinuskikastikkeesta. Ei, kun lautaselle vaan ja lusikoimaan. Tai kyllä siitä tetrastakin tosiaan saa ihan kivasti valutettua suuhun.

heidi. (Ei varmistettu)

himoitun tuotteen ostamisestakin saa jo jotain sairasta mielihyvää. ja siitä että pystyy pitämään siitä sinä iltana näppinsä erossa; no otan tästä sitten joskus lusikallisen. ideana hyvä mutta yleensä mulla tilanne päättyy siihen, että seuraavana päivänä sen kuitenkin hotkaisee suihinsa. kaiken siis, ei lusikallista.

Lotteriet

Mä vedin just eilen lakukastiketta pienestä kiposta. <3 lakukastike

annap. (Ei varmistettu)

Mä oon just sellainen, joka syö koko kinuskikastikepurkin kerralla, ilman mitään lisukkeita. Mutta mua kohtasi suuri vääryys kuukausi sitten: poikaystäväni piilotti joululta jääneet piparit minulta. Aikooko se säästää ne ensi jouluun asti, hä? Vai annostella niitä kaksi piparia kerrallaan mulle niiden 10 sijaan, jotka haluaisin syödä nyt heti? Olen yhä aivan järkyttynyt moisesta tunteettomuudesta. Jos kotona on herkkuja, ne syödään pois. Piste.

*H* (Ei varmistettu)

^Aivan järjetöntä parisuhdeterrorismia annap:llä! Mutta minkälaisessa megapalatsissa asut ettet ole niitä jo kuukaudessa vainunnut esiin?

"Jos kotona on herkkuja, ne syödään pois. Piste."

Juuri näin! Tai oikeastaan vielä enemmän - kotona ei ikinä ehdi olemaan herkkuja koska ne ovat a) vasta saapumassa kotiin tai b) syöty. Ei ole pitkä elinkaari niillä, ei.

Ja mitä kinuskikastikkeeseen tulee, se on tietenkin parasta jäätyneiden karpaloiden/puolukoiden kanssa. Ja sittenhän se marjojen aniosta varmasti lasketaan terveysruoaksi eikä täten tarvi edes kärvistellä porkkanoiden kanssa. #WINNING

tiiti
ite puin

Hahaa, mahtavaa että täältä löytyy ymmärrystä :D Ja kauhistelen minäkin annap:n kokemaa silkkaa julmaa vääryyttä!

Väliaikatietona, kinuskikastike on edelleen kaapissa, mutta söin suklaamunia (useita). Pidän tätä silti henkisenä erävoittona ja merkkinä rikkoontumattomasta itsekuristani. Tai ehkä lähden vaan ostamaan niitä karpaloita. Ja lakukastiketta.

NinaVee
Väreilyjä

Jos tekee mieli herkkuja mutta päättää olla kova ja syödä porkkanoita, niin mulle käy aina näin: syön ensin porkkanoita, sen jälkeen otan jogurttia, sit vielä leipää. Ja kun edelleenkin tekee mieli jotain niin teen kaakaota, sen jälkeen otan pari keksiä ja yleensä tässä vaiheessa vedän napaan ne herkut joita ihan alussa himoitsin.

Eli laihdutusvinkki: syö aina heti sitä mitä tekee mieli. Kaikissa tapauksissa (ainakin omalla kohdallani) pelkät herkut olisivat olleet sen 1500 kaloria mutta nyt kun vedin ensin kaikki korvikkeet niin kaloreja tuli ahdettua 5000 kalorin verran.

Ps. Voi ei, nyt tekee mieli kinuskikastiketta ja lakuja. Nooouuuu!!! Onko pakko lähteä iltapuhteina kauppaan???

Piparminttu (Ei varmistettu)

Mulla on jääkaapissa suklaakastiketta, mutta nyt alkoi tekemään mieli lakukastiketta... Voisinkin vähän syödä sitä suklaista, kun voitin itseni kaupassa enkä ostanut pullaa!

tiiti
ite puin

NinaVee, toi on niin totta! Miksei tällaisia laihdutusvinkkejä koskaan anneta Sport-lehdessä?

Piparminttu, totta, pitäähän se itsensä palkita, että jää hyvästä suorituksesta positiivinen muistijälki!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.