Joulunajan mielensäpahoituskalenteri, 18.luukku

ite puin

Firmojen joulutervehdyksetMikäs sen parempi aika olla pikkumainen ja kiittämätön työnantajan joulumielennostatusyrityksestä työntekijöilleen kuin tämä nykyinen yt-neuvottelujen ja muutenkin varsin epävakaiden tulevaisuusnäkymien varjo. No eipä juuri mikään!

  • Jos lahjana on jotain tosi pientä "ajatus on tärkein"-tyylistä, kuten logolla varustetun muistitikku tai suklaata, tärkein ajatus on lähinnä se, että tämä nyt vaan on melko laimeaa.
  • Jos lahjana on jotain tosi isoa ja hienoa, kuten state-of-the-art-elektroniikkaa tai laatikollinen ylihinnoiteltua viiniä, väistämättä hiipii mieleen ajatus, että no eikö tämänkin olisi voinut antaa palkankorotuksena.
  • Ja pahintahan kaikista on joku helkkarin hyväntekeväisyyslahja. Hoitakaa ne hyväihmispisteenne omilla rahoillanne, minä tahdon materiaa!

Tarinan (tai no, bullet-listin) opetus: Anna työntekijöillesi lahjaksi rahaa. Paljon rahaa. Palkallinen loma on hyvä myös.

Mel Gibson kuuli juuri, että hänen työntekijälahjansa on kaivo Afrikassa.

Kommentit

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Mun henk.koht. huippu firman lahjoissa on "Oskar Merikanto-laulukilpailun satoa"-cd. Voiko laimeampaa olla?? Tyhjä paperikin olisi ollut parempi. Olen katkera.

Vierailija (Ei varmistettu)

Jouluteeman hengessä oli pakko tulla vinkkaamaan Arja Korisevan kannibaali-joululaulu "Lapsi tuoksuu joululta". Tällaista jouluradion taajuuksilla :)

tiiti
ite puin

Iksu, toi on kyllä paha. Muistui myös mieleen, että niitähän on myös sellaisia "Lapset laulavat" -joulukokoelmia. Melkein pitäisi perustaa firma ihan sitä varten, että vois absoluuttisen pahuuden ilmentymänä antaa noita levyjä työntekijöilleen joulutervehdykseksi.

Vierailija, :D Mää en kestä, Arja Korisevan kannibaalijoululaulu, so wrong it's gotta be right!

kultahillokala

Mä sain kerran lapion

tiiti
ite puin

Eikä :D Eihän tohon ole edes sanoja (kun naurattaa niin paljon), kuulostaa joltain "Kaiva oma hautasi" -mafiosokummisetäratkaisulta :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.