On keikkapaikkoja ja keikkapaikkoja.

ite puin

Tilasuunnittelu, se on ilmeisen haastava laji. Siinä missä itse maallikkona voisin ajatella, että "ei kantavia rakenteita esiintymislavan eteen" olisi yksi perussäännöistä, ammatti-ihminen ilmeisesti ajattelee toisin. Eilen luulin meneväni katsomaan useamman bändin keikkaa, mutta paljastuikin, että pääesiintyjiä olikin vain yksi:Plussaa: Herra Kiiltävä Pylväs oli yllättävän vaihteleva repertuaariltaan ja kokonaisuus muodostuikin varsin laaja-alaiseksi. Miinusta pönöttävästä ja staattisesta lavaolemuksesta.Lauantai jää henkilökohtaiseen kokemushistoriaani myös sen takia, että käytin (ilman sarkasmia) ensimmäistä kertaa lausetta: "Kivaa baari-iltaa teille täällä keskustassa, minä lähden nyt Hervantaan."Lisäksi rikoin rajojani, ja kävin kuntosalin jäsenpippaloissa. Pelkoni glitter-ihmisistä, jotka aloittavat lauseensa "Moicca!!!!" ja päättävät sen johonkin x-kirjaimiseen sanaraiskseen (esim. ihquux) ei ainakaan sen koko paikallaolemani noin tunnin aikana toteutunut.

Kommentit

sanumaria

Unohdit nyt sen paljettipaitaisen miehen. 

J

Tilasuunnittelijana voin kertoa että on se joo aika hankalaa :D Vaikka työhöni ei kyllä kuulu onneksi kantavien rakenteiden suunnittelu. Tuossa kohti tulee mieleen että ilmeisesti tilaa ei ole alunperin tarkoitettu kyseiseen käyttöön. Ei edes rakennesuunnittelija ole noin tyhmä...kai.

tiiti
ite puin

Sanu, en unohtanut, tuhkahdutin pois mielestäni :D

J, totta ja veikkaan samaa, eli tuo lava on vaan laitettu helpoiten vapautettavaan tilaan tms. ilman sen kummempaa suunnittelua ylipäätään. Tuo pylväs vaan tosiaan on jotenkin aivan tasan keskellä, että tuntuu että se olisi siihen tarkoituksella laitettu :D

J

On kyllä todella koomisen näköinen :D Varmaan...mahtavia keikkaelämyksiä. Laulaja jää sopivasti tossa keskellä taakse.

Tiina007 (Ei varmistettu)

Saako tälleen tamperelaisena kysyä, että missä ihmeessä tämä pylväs sijaitsee? Mielestäni käyn keikoilla ihan perhanasti enkä ikinä ole tavannut tätä pylvästä!

tiiti
ite puin

J, juurikin, kaikki muut kyllä näkyi, mutta laulaja jäi tohon taakse (välillä saattoi käsi heilahtaa, kyllä), koska lava on tosiaan sen verta pieni, ettei siinä hirveästi edes mahdu liikkumaan.

Tiina007, pylväs sijaitsee Varjobaarissa Hervannassa, eli (kaiketi) mikään hirveän suuri-ja-suosittu keikkavenue :D

sanumaria

Varjobaarin tiloissa tai siinä oli ennen paloasema. 

Tampereen Klubilla on myös keskellä pylväs, siinä tosin on pylvään ja lavan edessä vähän tilaa, mutta blokkaa silti osan näkymästä ellei ole rynninyt ihan lavan eteen. Monta kertaa kironnut sitä keikoilla. :D

Tiina007 (Ei varmistettu)

Klubin pylväs on ihan mahtava, koska sen eteen voi mennä seisomaan, näkee hyvin lavan eikä kukaan voi tuuppia selästä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Juu, sellaiset yliinokkaat selkään hyppijät eivät todellakaan ole mukavia!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.