Kello on 14 lauantaina. Tiedätkö sinä, missä bloggari on?

ite puin

No hampurilaisellahan se. Tietysti. Loogisena jatkumona tämän viikon tahattomaan hei-syön-epäterveellisesti-mutta-sitäkin-enemmän -teemaan, tässä kuva juuri syödyistä hampurilaisista.Tampere kiusaa hampurilaisahnetta avaamalla yhtenään uusia erikoisspesölhampurilaisravintoloita (ja kun niissä vanhoissakin pitää käydä), tällä kertaa kyseessä oli Flame. Hyvä hamppari, kummallinen puoliksi halli - puoliksi perusrafla -sisustus.

Minusta on (kaiken muun pahan lisäksi) tullut aivan hirveä ravintolanössö. Lähinnä siksi, että käyn syömässä aina hirmunälkäisenä. Sen seurauksena en oikein ikinä uskalla kokeilla mitään vähääkään arveluttavaa (mitä jos se on pahaa? mitä jos mulle jää nälkä? olen nälkäisenä tosi kiukkuinen. mitä jos mua alkaa itketää, jos ruuassa ei ole tarpeeksi chiliä tai juustoa?) vaan syön aina niitä perusturvallisia. Kuten hampurilaisia.

ps. Söin myös jälkkäreiksi lättyjä, kermavaahtoa ja jätskiä, niistä en kerennyt ottaa kuvaa.

Kommentit

J

Niin ymmärrän tuon ravintolajutun! Oon pahimman luokan juntti mitä tulee ruokaan. Mä en ymmärrä ruokaa taiteena. Siis joo on hienoa jos läikän päälle on aseteltu upeasti kultainen leikkaus huomioiden kaksi heinää ristiin ja sekä heinissä että läikässä on jokin erityinen maku, mutta tämä ei silti ole se mitä syömisiltäni odotan. Olen sitä mieltä että jos nälkä ei lähtenyt, ei ollut hyvä kokemus.

sanumaria

Oliko juustohampurilainen? Ettei mitään pekonia lisukkeena tai sellaista?

Tiina007 (Ei varmistettu)

Oon samaa mieltä tosta Flamen sisustuksesta. En oikein tykännyt siitä ruokasalifiiliksestä. Ruoka oli kyllä ihan hyvää ja tarjoilijat jopa yli-innokkaita (se uutuudenviehätys varmaan).

Vierailija (Ei varmistettu)

Lätyt on just tollasia, älyttömän vaikeita kuvattavia. Bongaat lätyn, alat kaivaa kameraa esille, ja nappuloita räplätessäsi se onkin hävinnyt jo jonnein.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.